Dobrý deň, pracujem na 6. knižke, kde zachytávam kuchyňu našich
starých mám na Horehroní. Budem rada, ak mi pomôžete nájsť
zaujímavé receptíky z tejto oblasti.
Veľká vďaka
Silvia Pilková/Poklady slovenskej kuchyne
Dobrý deň, pracujem na 6. knižke, kde zachytávam kuchyňu našich
starých mám na Horehroní. Budem rada, ak mi pomôžete nájsť
zaujímavé receptíky z tejto oblasti.
Veľká vďaka
Silvia Pilková/Poklady slovenskej kuchyne
www.martinus.sk/?uMod=list&uTyp=search&uQ=slove...
-violeta ...ano, aj z burgyne sa vselico varilo...aj z cukrovej repy...ale krajovo nazyvali repou ine zeleniny...ale to si uz autorka nedala ani tu namahu zistit o co vlastne v danom regione presne islo...podla nej repa ako repa...a suverenne napise, ze cukrova repa sa kvasila ako kapusta...
Už je toľko vydavateľov a receptov,že každý si tam pridá to,čo chce,len aby bol ten jeho recept iný.Možno nechtiac,svojej chyby neuvedomujúc,alebo možno preto,že si myslia,že my čitatelia,asi zhltneme všetko.....