Rôzne

Hľadám recepty ku kuchynskému robotu

tkatka - fotkatkatka, 16. augusta 2011

Ahojte! Najprv sa Vám chcem pochváliť kuchynským robotom
značky Kenwood Major KMM 760 strieborný. Práve dnes mi ju
doručili :))) Bol pridaný aj CD s 180 receptami, lenže v anglickom
jazyku :((( Chcela by som sa opýtať či neviete nijakú webovú
stránku kde by som našla recepty. Za pomoc vopred ďakujem :)))

@zareaguj


Diskusia k téme

malusa
nie snad navod na pouzivanie robotu.recepty su skutocne na www.varecha sk
julica
Čo vie robiť robot? miešať, mixovať, sekať, miesiť... Toto všetko potrebuješ v akomkoľvek recepte... Nechápem otázke. Ale super robot! :)
tkatka
@julica tak som myslela či nevie niekto webovú stránku kde by som našla tie recepty ktoré sú priložené k tomu robotu. Asi som zle napísala otázku.
evusik
@tkatka ja ti rozumiem, ja som si nedávno kúpila tento Kenwood, je to šľahač a drvič, dá sa v ňom robiť aj cesto a tiež som hľadala recepty, alebo skôr pracovné postupy ale v slovenčine alebo v češtine som nič nenašla, takže ti asi nepomôžem, ale možno niekto iný áno.... tiež by ma to zaujímalo :-) lebo sa chystám kúpiť aj robot, ale ja by som chcela červený z tej série ako mám už mixér :-)
 www.obchodny-dom.sk/mixer-slahac-kenwood-kmix-hb-791-cerven...
tkatka
@2010 tak som to chcela len sa nedá kopírovať z toho :((( takže mi neostáva nič iné len prepisovať, ale to je také zdĺhavé :(((
darinocka
Ahoj @tkatka ,nemáš foťák,kde je makro fotenie,taký tulipánik.Preklad by si si mohla sfotiť,uložiť do PC a potom vytlačiť.Ja tak fotím recepty z časopisov,nemusím ani strihať,lepiť a zostane mi celá aj druhá strana.;*)