Diskusie
- Smejkad: Polotovary 5 najnovší komentár včera 07:02
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 896 najnovší komentár dnes 19:52
- Siskaa77: Hľadám stratený recept na kysnuté cesto s BB pudingom 4 najnovší komentár 6. októbra 2025
- Daniela15: Stratený? 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 506 najnovší komentár 16. októbra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 896 najnovší komentár dnes 19:52
- 2010: Medzinárodná svadba 40 najnovší komentár včera 13:48
- Smejkad: Polotovary 5 najnovší komentár včera 07:02
- Herculles: Prvé príkrmy pre bábätko 6 najnovší komentár 23. októbra 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 2 najnovší komentár 21. októbra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 611 najnovší komentár dnes 19:52
- Smejkad: Polotovary 5 najnovší komentár včera 07:02
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 1 najnovší komentár 16. októbra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Ako spraviť úhľadné, rovnako veľké fašírky či burgery? Túto pomôcku máte určite doma VIDEO -
Syrové tyčinky v slaninke, super tip na chuťovku z toastového chleba VIDEO -
Slané mafiny so šunkou a s kukuricou VIDEO -
Kurací perkelt s cestovinami Ideál VIDEO -
Polievka z pečenej cvikly VIDEO -
Kapustové lokše VIDEO -
Jablkovo-škoricové slimáčiky z mafinovej formy VIDEO
-
Recepty na domáce lokše: Nielen zo zemiakov, ale aj ako ste ich ešte nerobili -
Nájdite odpoveď: Premývať ryžu pred varením alebo nie? Toto by ste mali vedieť, aby ste sa rozhodli správne -
Do školy aj do práce: 12x voňavé škoricové koláče do ruky -
Sladké opojenie: 10 makových zákuskov, ktoré si vás podmania na prvé ochutnanie -
Čo variť tento týždeň: 14 tipov na chutné obedy a večere pre celú rodinu -
Známe aj nové: 11 výborných tipov, čo navariť z mletého mäsa -
Pre rodinu aj hostí: Chcelo by to niečo viac, než len obyčajný koláč? 13 receptov na jablkové rezy, ktorými nikdy nič nepokazíte
Ono je to jako se vším. Před pár lety jsem sehnala filaky (cucavé, fialové bonbony). Ty byly tak totálně bez chuti, omatlané mokrým cukrem. Vyrábí je učni někde v Jílovém u Prahy učni. Ovšem receptura je jistě jiná. Tak to bude asi u syrečků, pivního sýra a pod.... btw už se nevyrábí ani ty olomoucké tyčinky !
To je tak ako aj s bryndzou, rokfortom, ementálom, kávou čo mi vykrúcala až nos keď sa čerstvo zomlela tá za 8,- Kčs.
Veď ani tá čínska cibuľa neštípe, cesnak nesmrdí, mäso je len nejaká mokrá hmota, rajčiny a uhorky tiež strácajú typickú chuť aj vôňu. Uhorkový šalát v lete voňal (smrdel?) v každém dome široko-ďaleko, lečo ani nehovorím. Čo to jeme, čo to kupujeme za drahé peniaze????
Nebude to tým, že sme si všetko dorobili tu u nás doma, potraviny boli čerstvé, prísne hygienicky kontrolované, s minimálnym množstvom umelých prísad?