Diskusie
- Daniela15: Prívarok - rednutie 0 zatiaľ bez komentárov
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 764 najnovší komentár včera 20:38
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 764 najnovší komentár včera 20:38
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár 14. novembra 2025
- Ocko: konfirmacia 26 najnovší komentár 13. novembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 488 najnovší komentár včera 20:38
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Pečené tekvicové nugetky VIDEO -
Parmezán pre vegánov? Áno, takto jednoducho si ho urobíte VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO -
Tvarohovo-makový koláč s mandarínkami VIDEO
-
Fastfood za totality: Na toto sme pred revolúciou chodili do mliečnych barov a lahôdok. Starší si pamätajú, mladší neuveria -
Bez škrupinky: 13 receptov na orechové koláče. Tradičné, aj o akých ste ešte nepočuli -
12x chutná večera z minima surovín: Nemusíte mať napratanú chladničku, aby ste uvarili výborné jedlo! -
Niečo na nakopnutie: 11 receptov na kávové koláče, ideálne sladké povzbudenie -
Pečie celé Slovensko: Na rade sú lokše, buchty a medovníky, babičkine dobroty, ktoré milujú celé generácie -
Overená metóda z Ázie: Koľko vody pridať k ryži, aby nebola tvrdá ani rozvarená? Tento trik s prstom zaručene funguje -
Tajomné hurmikaki: Ako trpký plod premeniť na šťavnatú sladkú explóziu chuti
Ono je to jako se vším. Před pár lety jsem sehnala filaky (cucavé, fialové bonbony). Ty byly tak totálně bez chuti, omatlané mokrým cukrem. Vyrábí je učni někde v Jílovém u Prahy učni. Ovšem receptura je jistě jiná. Tak to bude asi u syrečků, pivního sýra a pod.... btw už se nevyrábí ani ty olomoucké tyčinky !
To je tak ako aj s bryndzou, rokfortom, ementálom, kávou čo mi vykrúcala až nos keď sa čerstvo zomlela tá za 8,- Kčs.
Veď ani tá čínska cibuľa neštípe, cesnak nesmrdí, mäso je len nejaká mokrá hmota, rajčiny a uhorky tiež strácajú typickú chuť aj vôňu. Uhorkový šalát v lete voňal (smrdel?) v každém dome široko-ďaleko, lečo ani nehovorím. Čo to jeme, čo to kupujeme za drahé peniaze????
Nebude to tým, že sme si všetko dorobili tu u nás doma, potraviny boli čerstvé, prísne hygienicky kontrolované, s minimálnym množstvom umelých prísad?