Diskusie
- Daniela15: Stratený? 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 438 najnovší komentár včera 12:16
- Musha: Tvaroh na cheesecake 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 438 najnovší komentár včera 12:16
- Szkyka: recepty z Magrokomu 18 najnovší komentár 23. septembra 2025
- Majo51: Vinný kameň 5 najnovší komentár 23. septembra 2025
- Michal81: Vanilkový cukor v roku 1980 25 najnovší komentár 13. septembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 182 najnovší komentár včera 12:16
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO
-
Sýty fazuľový šalát, na desiatu aj na chlebíčky VIDEO
-
Šampiňónová sviečková omáčka VIDEO
-
Minul sa vám pudingový prášok? Namiešajte si doma vlastný! VIDEO
-
Zemiakové džatky z Vysokých Tatier, tradičné jedlo našich starých mám VIDEO
-
Tvarohové knedle so strúhankou podľa Magdaleny Dobromily Rettigovej VIDEO
-
Jablkový koláč so škoricou VIDEO
-
14 tipov, čo upiecť na predĺžený víkend: Obľúbené rodinné koláče, ale aj múčniky, aké ste ešte nerobili
-
Bez nej to nie je ono: Omáčky k nedeľnému mäsu s knedľou. Tieto recepty si uložte, hodia sa vám vždy
-
Víkendové pečenie: 12 receptov na výborné jablkové koláče. Tieto budú chutiť celej rodine
-
Na výnimočné dni: 11 receptov na sviatočné rolády. Pozrite sa, ako ich môžete vyzdobiť
-
Zaváraná cvikla: Klasika, s chrenom, s jablkami, aj ako šalát. Všetky variácie vám zachutia
-
Ryža s kuracím mäsom: Čo si uvariť v hektických dňoch? Vyskúšajte virálny recept, v ktorom stačí len všetko zmiešať a upiecť
-
12x gulášová polievka: Poctivé z mäsa, ale aj lacnejšie a rýchlejšie spôsoby, ako sa vynájsť bez neho
Ono je to jako se vším. Před pár lety jsem sehnala filaky (cucavé, fialové bonbony). Ty byly tak totálně bez chuti, omatlané mokrým cukrem. Vyrábí je učni někde v Jílovém u Prahy učni. Ovšem receptura je jistě jiná. Tak to bude asi u syrečků, pivního sýra a pod.... btw už se nevyrábí ani ty olomoucké tyčinky !
To je tak ako aj s bryndzou, rokfortom, ementálom, kávou čo mi vykrúcala až nos keď sa čerstvo zomlela tá za 8,- Kčs.
Veď ani tá čínska cibuľa neštípe, cesnak nesmrdí, mäso je len nejaká mokrá hmota, rajčiny a uhorky tiež strácajú typickú chuť aj vôňu. Uhorkový šalát v lete voňal (smrdel?) v každém dome široko-ďaleko, lečo ani nehovorím. Čo to jeme, čo to kupujeme za drahé peniaze????
Nebude to tým, že sme si všetko dorobili tu u nás doma, potraviny boli čerstvé, prísne hygienicky kontrolované, s minimálnym množstvom umelých prísad?