Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 363 najnovší komentár dnes 13:11
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 5 najnovší komentár 19. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Mimka946: Orechova plnka 15 najnovší komentár dnes 16:58
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 363 najnovší komentár dnes 13:11
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 5 najnovší komentár 19. marca 2025
- Matata1: Slnečnica hľuznatá, čiže topinambur 43 najnovší komentár 14. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 235 najnovší komentár dnes 13:11
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 1 najnovší komentár 19. marca 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Bez kysnutia a namiešaný za pár minút. Upečte si výborný syrový chlieb s bylinkami VIDEO
-
Nepečené karamelovo-arašidové rezy VIDEO
-
Salámová roláda s olivami VIDEO
-
Prudko návyková pistáciová nátierka s bielou čokoládou VIDEO
-
Super recepty: Neviete, čo variť tento týždeň? Naše tipy na chutné obedy a večere to vyriešia za vás!
-
Hrnčekové, s čokoládou aj s ovocím: 12 receptov na tie najlepšie jogurtové koláče
-
13 zákuskov z odpaľovaného cesta: Natrénujte si venčeky, veterníky či netradičný krémeš, aby to na Veľkú noc bolo dokonalé!
-
Vyskúšajte všetky: 12 tipov, čo navariť z kuracích pŕs. Chutné a rýchle jedlá, ktoré vás nikdy nesklamú
-
Tradícia inak: Chuť na halušky, ale doma ani jeden zemiak? 11 receptov, ako ich uvariť aj bez nich
-
Voňavá dobrota: 12x ražniči, perfektný obed z rúry. Stačí len ponapichovať a upiecť
-
Fajnové aj dnes: 3 spôsoby, ako zohriať rezne zo včera. Zistite, ktorý z nich je tou najhoršou voľbou
Ono je to jako se vším. Před pár lety jsem sehnala filaky (cucavé, fialové bonbony). Ty byly tak totálně bez chuti, omatlané mokrým cukrem. Vyrábí je učni někde v Jílovém u Prahy učni. Ovšem receptura je jistě jiná. Tak to bude asi u syrečků, pivního sýra a pod.... btw už se nevyrábí ani ty olomoucké tyčinky !
To je tak ako aj s bryndzou, rokfortom, ementálom, kávou čo mi vykrúcala až nos keď sa čerstvo zomlela tá za 8,- Kčs.
Veď ani tá čínska cibuľa neštípe, cesnak nesmrdí, mäso je len nejaká mokrá hmota, rajčiny a uhorky tiež strácajú typickú chuť aj vôňu. Uhorkový šalát v lete voňal (smrdel?) v každém dome široko-ďaleko, lečo ani nehovorím. Čo to jeme, čo to kupujeme za drahé peniaze????
Nebude to tým, že sme si všetko dorobili tu u nás doma, potraviny boli čerstvé, prísne hygienicky kontrolované, s minimálnym množstvom umelých prísad?