Kuchyňa a vybavenie

Forma na malých brumíkov

dana2 - bez fotkydana2, 16. marca 2012

Pre tých, ktorí márne zháňate formu na malých cca 6 cm vysokých brumíkov - dnes som ju kúpila v kinekuse za necelých šesť eur, je to forma na 12 ks, majú aj na 6 ks.Doporučujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

fany1602
kde ju maju?amate nato aj recept na tych brumikov?vopred dakujem.
dana2
Predajňa sa volá KINEKUS, ja som kupovala v Púchove, ale je to známa predajňa, skúste pozrieť na internete. Včera som hneď skúšala piecť podľa receptu, čo som našla na nete: 1 šálka polohr.múky, 1/2 šálky kr. cukru, 1/2 pr.do peč.,štipka soli, 1/2 šálky mlieka, 1 vajce, 10 PL oleja, citr.kora - všetko vymiešať spolu mixérom.Formu som vymazala palmarínom, vysypala hrubou múkou a dala som ju na chvíľu do chladničky. Potom som dala do každej formičky necelú menšiu PL cesta, dala som predpiecť na 4-5 minút, vybrala som formu, dala som do každej formičky po troške nutely a zaliala zvyšným cestom. Treba plniť cestom len tak do 3/4 formičiek, lebo cesto narastie, a dopiekla som ešte tak 15 min.Piekla som na 180 C.
evanaaa
Takú formu som videla aj v Lídli, treba si počkať, tam sa tovar po čase opakuje, a ak sa nevypredá, je ho dostať ešte aj po dlhšej dobe.
babidka
@evanaaa , ta forma z Lidlu je iba na 6 brumikov a su dost velki .Dobra je , ale pre mensie deticky su medvediky privelki....
zuzana35
ahoj DANA 2 môžem ta poprosiť , o radu ohladom formy na brumika , pozerala som cez net ale nevie ju tam najsť , dakujem