Kuchyňa a vybavenie

Forma na hranaté vajíčka

ampara - fotkaampara, 31. marca 2014

Milí Varecháči, možno sa pamätáte( možno nie),takto pred rokom sem vložila varecháčka "mojack" recepty na efektné hranaté vajíčka. Sama som ich vyskúšala,boli ozdobou veľkonočného pohostenia. Vyrábali sa v tetrapakovej krabici. Pre tých,ktorí to vyskúšali,alebo sa na to chystajú,mám tip. Ten obchod,kde nevaria len kávu -Tch.bo, bude mať budúci týždeň v ponuke silikónové formičky na vajíčka. Dajú sa použiť do mikrovlnky aj do vodného kúpeľa a stoja asi 7 euro/ 2 kusy.

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
No vidíš ho, aký biznis! Pred rokmi, keď už naši technológovia v hydinárskych závodov nevedeli aké spracovanie vajec okrem melanže vymyslieť, navrhli technológiu výroby "dlhého vajca". Výsledkom bol valec cca v šírke vajca, bielok bol kolom-dookola, žĺtok v strede, ale bez prerušovania, nebolo vidieť, kde jeden končí a druhý začína. Celé to bolo uvarené. Keď sa to krájalo, všetky kolieska vyzerali rovnako, v strede žĺtok okolo neho bielok. A vete, že sa to míňalo? objednávali si ich výrobne lahôdok a reštaurácie na chlebíčky, ruské vajcia a pod.
ampara
Sorry,ja nikoho nenútim,aby si tie formičky kúpil. Niekto si za tie peniaze kúpi 2 krabičky cigariet :-(
rulik
pozriem ako to vyzerá a niečo vymyslím
smajliqa
7 euro za 2 formicky je dost vela.... daju sa kupit aj lacnejsie...
uprimne, obchodik t*ibo je nehorazne predrazeny,,,, bola som tam iba 2 razy a viac uz nepojdem.... dievcata, nepodporujte taketo veci.... take iste formicky kupite hocikde na trhu a o polovicu lacnejsie ..... vela zdaru pri peceni zelam :)
abdul
@ampara : Nevšimol som si, žeby niekto z diskutujúcich mal pripomienku k nátlaku z tvojej strany. Vyjadrili sme sa k cene za tovar. Nebuď zbytočne vzťahovačná . A tá cena je svinstvo. Howgh.
kakaova
abdul má pravdu ...nevzťahuj a seba, že je tch.bo drahý obchod. Ja by som tam nakúpila "vychytávok", ale cena ma obvykle odradí ;-) a poviem si, že to vlastne nepotrebujem .
A inak páči sa mi ten nápad od mojack , ktorý si spomenula ... ten má lajk