Rôzne

Ešte som tu!

medulienka124 - bez fotkymedulienka124, 21. júna 2012

Ahojte, Varecháči, píšem vám, lebo som blízko infarktu. Už druhý deň! sa neviem dostať do svojej kuchárskej knihy, diskusií atdˇ. chce sa odo mňa, aby som sa zaregistrovala s novou prezývkou, lebo predsa medulienka122 je už obsadené! No jasné, to som predsa ja. Dostala som síce nové číslo, ale sa neviem dostať k svojim uloženým receptom ! Čo mám robiť, aby ma pustilo k mojej starej prezývke medulienka122?? už som hotová s nervami..:-(((

@zareaguj


Diskusia k téme

ancicka
Dobré by bolo ,aby si napísala do redakcie.
"Sandra Támerová" ,
zirafninka1
Neklikas nahodou stale na to cervene registracia ked sa chces prihlasit k svojej starej prezyvke?
medulienka124
aáno, ale prečo keď otvorím Varechu, vítajú ma" milo"zaregistruj sa a ty ešte nie si na Vareche? Zadám všetky údaje, a furt do šalenia to isté, že medulienka122 je už obsadená, mám si vymyslieť novú prezývku.
tomas
@medulienka124 ale nič sa nedeje. To je podobné, ako keby ste mali zadať PIN kód do mobilu alebo do bankomatu...

Buď treba zadať prezývku a heslo (čiže vašu medulienku a heslo, ktoré ste si na začiatku navolili) a kliknúť na prihlásiť. Registrácia (=nová prezývka) je pre tých, čo NEMAJÚ ešte prezývku. Ak vy ju máte, tak hore sú okienka na zadanie Prezývky a Hesla...
tomas
@medulienka124 choďte rovno cez www.varecha.sk (možno máte uloženú inú časť varechy v záložkách v počítači a vpravo hore zadajte svoju prezývku (tú pôvodnú) a heslo.
medulienka124
milý Tomas a všetci, asi som totálne blbá, nedarí sa mi, musím počkať na syna, snáď to vydržím...
evanaaa
Ja zasa nechápem, že niekedy, ak sem ( na Varechu) idem a chcem pridať k receptu komentár, miesto pobádania, aby som ho pridala je, že sa mám zaregistrovať - je to na mieste, kde by som mala dať komentár. Pritom ak sem idem , cez Centrum.sk, tam sa vždy zaregistrujem a ide to.
babidka
Niekedy sa stane , ze sa vas PC jednoducho "odpoji" neotvori Varechu automaticky pod registrovanym menom .Vtedy sa treba znovu prihlasit svojou prezyvkou aj heslom -tak ako pise @tomas . Teraz to uz Varecha nerobi - ale v zaciatkoch sa stavalo , ze "zobralo" komentar aj bez prihlasenia a vtedy sa objavil nick @prezyvka .Boli z toho obcas smiesne situacie:-)) @medulienka , som rada ze " este stale tu" :-)))