Minule sme diskutovali o pľundrových croisantoch, s ktorými majú viaceré z nás dobré skúsenosti. Na trhu je ešte jeden veľmi dobrý polotovar, vlastne je to hotové jedlo. Mávam ho v mrazničke a keď nestíham (ako napr. dnes), padne veľmi vhod. Sú to hlbokozmrazené slovenské zemiakové halušky, ktoré vyrába firma Vinica. Sú bez akýchkoľvek prídavnych látok, žiadne konzervanty a stabilizátory, sú konzervované len mrazením. Stačí ich vysypať do misy, vložiť do mikrovlnky a o pár minút (asi 15) sú prpiravené na podávanie s bryndzou, syrom, kapustou, alebo podľa chuti. Naozaj sú na nerozoznanie od čerstvo navarených.
@zareaguj
sjuz - iste skúsim aj toto, hoci neviem prečo som mala rešpekt voči tejto skupine polotovarov... Asi historická skúsenosť, lebo ony tiež neboli kedysi až také vydarené a ako mladá som veľa vecí dokazila, tak som si to radšej urobila sama. Ale dnes vďačne pristúpim aj na takúto variantu a verím, keď to píšete vy dve so sovkou, že sa môžem spoľahnúť :-))) Ďakujem pekne, dievčatá milé :-))
No a ja, keď občas robím trasenú tortu z Olé pudingových práškov, tak nedávam už piškóty, ale kúpim u nás v carrefour v pekárni hotový tortový korpus a je vážne báječný! Majú i tmavý aj biely, menší aj väčší a ozaj chutí tak, ako keď upečiem ja piškótu doma...:-)))
Keď má niekto ďalšie dobré skúsenosti nech sa podelí s nami.Sovka vďaka.