Kuchyňa a vybavenie

Elektrický krájač na chlieb

marienka54 - fotkamarienka54, 30. júna 2014

Poraďte mi nejakú dobrú značku elektrického krájača na chlieb.Najlepšie konkrétny typ.Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

marika9
Ja mám el. krájač už vyše 20 rokov. Dnes by som volila čo najvyšší výkon a otáčky. Pri vysokých otáčkach sa krajšie a ľahšie krája na tenko šunka, prosuto, suchá saláma, syr a pod.
marikafil
ak potrebuješ krájať predovšetkým chlieb, tak je úplne jedno, akú značku si vyberieš. ja mám Siemens, ale ten je už dávno "plnoletý", má isto viac ako 20 rokov a funguje na 100 %.
abdul
Z môjo pohľadu úplne zbytočný predmet v kuchyni. Kúpte taký, čo odreže, natrie, obloží potrebným materiálom, pokrája a vloží do úst. Sám, a môže byť aj na baterky.
lorak40
Ahoj,doporučujem ZELMER Alexis Yung.Má dva nože a pohyblivý pult.
marienka54
Ďakujem,rozhodla som sa pre ZELMER Alexis Young 294.6.
Dúfam,že bude dobrý.Pekný deň všetkým Varecháčom.
xanadu1955
@lakar40 , chcela by som sa opýtať, na minimálnu hrúbku akou je schopný ZELMER krájať je tam udaná maximálna hrúbka ale nie minimálna, zaujíma ma to hlavne kvôli krájaniu šunky, cena je prijateľná takže by som tiež uvažovala o kúpe. Ďakujem za odpoveď
lorak40
aj jeden milimeter,je tam plynulá regulácia do 0 do 15mm.
marienka54
Už ho mám,zatiaľ som krájala len chllieb - dobre.Asi len tento typ má aj krájač na syr a šunku.
martina0812
Ja mám tiež nejaký, značku neviem - celý rok odpočíva v krabici, okrem veľkej noci, keď krájam šunku. Na linke mám už rárohov bárskoľko a na ten chlieb si aj tak vždy vytiehnem nôž. Jediné, čo ma utešuje, je to, že som ho v zatmení mysle nekúpila ja - šlo o svadobný dar.
1x vini55