Rôzne

Drobné koláčiky

fany1602 - bez fotkyfany1602, 19. júna 2012

vedel by mi niekto poradiť dajaké dobré koláčiky na oslavu v
takomto teple?vždy mi viete veľmi dobre poradiť a dáte super
recepty.vopred dakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

fany1602
dakujem pekne určite ich vyskúšam.aj tie tvoje dobošky a aj punčáky mali veľký úspech ešte raz velké dakujem!!!
izabella929
@fany1602 ,, zalistuj si v mojom albume a mám tam výborný recept na ,,,,PRECKEDLE,,,je to švábske sviatočné pečivo, možno ťa zaujme...)))
fany1602
izabella9229 ako sa da listovať v tvojom albume?vopred dakujem.
izabella929
@famy1602 do hladáčika na vrchu Varechy.sk si napíš: Izabella929 a ukáže ti všetky moje recepty , prelistuj, asi od zadu na tretej strane mám tento vynikajúci recept...) toto sa bude všetkým páčiť a nepokazí sa aj ke´d je terez veľmi teplo.-))) nech sa ti podarí.))))
fany1602
už som to našla vyzerá to byť ozaj super!zajtra to vyskúšam máš tam veľmi dobre receptikiy takže mám super inšpiraciu.dakujem pekne.
ancicka
fany,ja som v takomto teple robila svadbu pred niekoľkými rokmi a ani jeden koláč sa mi nepokazil.Kľudne môžeš urobiť na oslavu aj plnku s maslom,ale trepanú nad parou,alebo koláč nejaký plmený tvarohom.Najskôr sa skazia plnky varené.Zákuskov a taktiež aj rezov je tu ich neurekom.
 varecha.pravda.sk/recepty/na-sladko/zakusky/...
sovka62
Aj ja budem piecť na oslavu, ale či sa na víkend ochladí alebo nie, mám vybrané. Upečiem osem štrúdlí a žĺtkové rezy, takže žiadne krémy ani plnky. Ani ie pre to, že by sa topili, len mi to v horúčavách pripadá ťažké na žalúdok.
fany1602
tak to bude poriadne velká oslava!tie žltové rezy su tiež dobrý nápad.ani štrudla by nebola zlá no uvidím čo mi dovolí moja 8 mesačná živá bábika. strašne mám rada varechu vždy ste tu každý super ochotný veľmi som rada!!!ináč moja slabosť je pečenie hrozne rada zbieram nové receptiky ešte raz všetkým veľmi pekne dakujem!!!
evanaaa
Linecké koláčiky tiež nie sú zlé, alebo aj ovocné koláče, tých je tu dosť, tiež nepečené osviežujúce smotanové, ak spravíš zo všetkého len niečo, bude stačiť.
fany1602
aj ja si myslím že s každého trošku vyskúšam nech to nieje jednotvárne.nakoľko som na maťerskej času mam dosť.evanaaa dávno som ťa tu nevidela!ale uložit recepty sa mi podarilo dobre pekne si mi to vysvetlila dakujem.