Lahodný zákusok zo smotany a jogurtu.
Postup
-
1
Na cesto vyšľaháme sneh s cukrom, pridáme žltky a preosiatu múku s práškom do pečiva a zľahka premiešame.Vylejeme na papierom vyložený plech a upečieme,alebo si pripravte piškotové cesto podľa seba.
- 2
Na plnku vyšľaháme šľahačkovú smotanu, pridáme jogurt zmiešaný s cukrom,maliny,ja dávam čistú malinovú šťavu,ktorú si v lete zamrazím a želatínu pripravenú podľa návodu. Všetko premiešam a vylejem na upečené cesto.Nechám stuhnúť v chladničke, najlepšie 12 hodín.Ten môj tuhol iba 2 hodiny a už ho museli krájať,skoro som ho nestihla ani odfoťiť, napokon je aj vidieť že ešte bol trochu mäkký.No ale čo vám budem hovoriť u nás by to najradšej zlízali ešte z misky také riedke aj bez cesta.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu