Varenie

Dovoz mäsa domov

afataga - fotkaafataga, 19. februára 2012

Našla som zaujímavú stránku, dovezú Vám mäso priamo domov, sú tam všelijaké informácie o mäse a recepty: www.masodomov.sk

@zareaguj


Diskusia k téme

kimlo
škoda že tam ešte nie je náš región...
sovka62
A ani náš, dúfajme, že sa im bude dariť budú svoju pôsobnosť rozširovať.
masodomov
Potešil nás váš záujem o našu stránku a o naše služby. Máme dobrú správu pre všetkých, ktorí by radi využili naše služby: neustále rozširujeme sieť svojich partnerov. Momentálne pôsobíme v regiónoch Žilina, Prievidza, Poprad, čoskoro si mäsko domov môžete objednať už aj v Bratislave a v Trnave a pripravuje sa Trenčín a ďalšie mestá.
annaha
mohli by byt aj Piestany a okolie bolo by to super
eevapa
@m äsodomov z akého zdroja je to mäsko? od naších chovateľov alebo dovozové?
masodomov
Naším cieľom je poskytovať zákazníkom služby nadštandardnej kvality dovozom mäsa výhradne slovenského pôvodu a kvalitných tradičných mäsových výrobkov od menších regionálnych výrobcov.
evanaaa
@masodomov , zatiaľ ste od nás trochu ďaleko od nás, ale ako píšete, dúfam, že sa postupne rozšírite aj smerom na západ a cestou do Bratislavy sa zastavíte aj v Malackách. Nie je tu veľa mäsiarstiev, služby sa iste zídu. Zatiaľ ďakujeme.
evanaaa
A ešte - @masodomov , ste tu čersvo regostrovaný - ako to vaše mäsko, budete aj nám pridávať recepty alebo sa inšpirovať tými, čo sú tu? Ja vás teda srdečne vítam na " našej" stránke, budeme radi ak sa vám tu bude páčiť.
torticka
Ja som si objednala polovičku prasaťa, kilo za 2,15 eura aj s dovozom. Doviezli mi ho priamo pred dvere. Predali mi aj vnútornosti asi za 10,- euro. Boli v tom srdce, pľúca, obličky, pečienka. Je to veľký rozdiel poľské mäso a toto mäso. Sú zo Želiezoviec a doviezli mi to do okresu Turčianske Teplice. Bola som veľmi spokojná.
izabella929
@torticka..aj ja som si uložila tento link, lebo by som mala záujem o baraninu a teľacinu..len sa obávam, či to nie je mäsko z Poľska..a tiež, ešte v Stredoslovenskom kraji, podľa mapy nefungujú..ak bolo všetko čerstvé, tak iste si bola spokojná...
francuzocka
Ja som vyskúšala služby www.masodomov.sk v Žiline a odvtedy nenakupujem mäso v obchodoch. Výhodou je aj to, že vám mäsko nakrájajú na plátky či na kocky alebo pomelú. Zatiaľ bolo vždy čerstvé a chudé (na to som obzvlášť háklivá). Odporúčam.
mauosko
Vyzerá to zaujímavo. Prezrel som si tú stránku. Ak to bude fungovať, ako je to prezentované, tak super. Chcel som sa však @masadomov opýtať či je možné objednať aj bravčovú krv (v ponuke nie je). Prípadne či o takom niečom neuvažujú. Keď hovoria o panelákovej zabíjačke, tak k nej isto patrí aj žebračná kaša, či krvavničky. Tak dúfam, že si tento môj príspevok prečítajú a zareagujú aj na tejto stránke. Inak je zaujímavé, že krv nie je v dnešnej dobe možné temer nikde zohnať.
peter64
pre mauosko a viete prečo nedoťať krv pľúca,držky a tlačenku v bravčovom žalúdku lebo to EU zakázalo nesmie sa to predávať v obchode je to daň pri vstupe do EU
marcy
aj ja by som mala záujem o krv.....mňáááám, mám chuť na jaterničky,krvavničky......ten môj ich robí vynikajúce,no nemáme zákl.surovinu :-(
masodomov
bravčovú krv máme v ponuke v cene 0,8 eur za liter, predáva sa v čerstvom alebo mrazenom stave v plastových fľašiach. V ponuke na stránke sa nenachádza, ale kto má záujem, môže svoju požiadavku dopísať do poznámky v objednávke a dokážeme zabezpečiť aj ostatné veci potrebné na pravú domácu zabíjačku - otočky (črevné sadlo), mriežka (bránica), koncové črevá (koncáky), bravčové žalúdky a iné.
helca103
je to velmi dobrý nápad len škoda že u nás to nefunguje, mám dojem že aj na strednom slovensku by sa to ujalo a záujme by bol veľký...
masodomov
Teší nás váš záujem, radi by sme spustili Trnavu a Bratislavu ešte do veľkonočných sviatkov.
osobucka
Ahojte, má tu s tým niekto reálne skúsenosti či to dobre funguje aj v BB .Chcela by som vyskúšať, stránka vyzerá fajn len či sa na to dá naozaj spoľahnúť.