MILA VARECHA,
KONECNE PRISIEL CAS A IDEM NA DOVOLENKU NA SLOVENSKO.
UZ SA TESIM NA VELKU SNITZLU., V RESTAURACII LEBERFINGER.
LEN MA MRZI, ZE NEMAM TAM PC. ABY SOM MOHLA SLEDOVAT DALSIE VASE RECEPTY. A PEVNE DUFAM ,ZE TAM TYCH PÄT KILOV SCHUDNEM ,CO BUDEM PESI CHODIT PO BRATISLAVE. PRAJEM VAM VELA PEKNYCH NAPADOV A RECEPTOV.
Horsie to bolo ked som musela sediet pri montovani elektr,pristrojoch pri horucave 40 °c nad hlavou,.to neprajem nikomu.S tym jedlom je to tak, ze prvy tyzden len kostujem a potom sa tecim na svajciarsky salat, ktory si pripravym doma aj rezen s varenymi zemiakmi a hlavkovy salat so sladkokyslym nalevom, chuti najlepsie ked to pripravym sama.
Pojdem sa aj okupat ale v Bratislave zavrely Matadorku to som mala na skok a este aj dost dobre tam varili.Snad to skusim na zlatych pieskoch,.Nebola som tam asi 35 rokov.
@tinca , v rusovciach robila moja sestra servirku a s mamou sme tam oslavovali 80.,zaskocime si aj do termalu do madarska, je tam pekny vybudovany bazen.