Rôzne

Dotazník k diplomovke

silvia1478 - bez fotkysilvia1478, 20. februára 2015

Dobrý deň,

touto cestou by som Vás chcela poprosiť o vyplnenie môjho dotazníka k diplomovke. Pozorne si prosím prečítajte všetky otázky a snažte sa na ne pravdivo odpovedať. Vyplnením dotazníka zároveň vyjadríte súhlas s účasťou vo výskume a s použitím výskumných dát. Všetky výsledky sú anonymné a budú využité len pre účely výskumu k mojej diplomovej práci.

Vyplnenie Vám bude trvať asi 15 minút.

Za účasť vo výskume Vám vopred veľmi pekne ďakujem.

 goo.gl/forms/rvJElaKhhu...

@zareaguj


Diskusia k téme

bubaya
Či mi vadí keď sa môj partner ku mne chce priblížiť? Ako priblížiť, ak s kyticou, nevadí, ak so sekerou, tak to mi fakt strašne vadí. Toľko práce a taká blbosť, to sa nedá ani dočítať do konca, nie ešte uvažovať nad nejakými odpoveďami.
milad
...fakt, dostala som sa po 5. otázku a nemám na to nervy, nehnevaj sa na mňa, chcela som byť užitočná. Je to akési motanie v kruhu.
silvia1478
je to dotazník z oblasti psychológie a úplne chápem vaše názory naň ale ja som ho nevymýšľala :( Ak by som mohla a stačilo by to, tiež by som mala radšej dotazník s 5 jednoduchými otázkami, namiesto toho už niekoľko mesiacov zháňam ľudí, ktorí by boli ochotní to vyplniť celé
jerica
určite by som sa zapojila , nie som dlhodobo nezamestnaná , som na dôchodku , je to prekážkou ?
silvia1478
@jerica bohužiaľ vyplniť to môžu len aktuálne ne/zamestnaní. Ste veľmi milá a ďakujem Vám za ochotu.
zolik
A asi aj len zijuci na Slovensku. tak to ti zial nepomozem, napriek tomu prajem vela zdaru.
smejkad
A ako zistíš, či prispievatelia sú naozaj nezamestnaní?
dogagador
Niektore otazky nemaju moznosti, lebo "ano" a "nie" nemusia vystihnut akutalne spravnu odpoved. Cely dotaznik vyzera ako zly preklad, pricom viem, ze taketo dotazniky fakt bezne existuju a tazko sa chapu , kedze vyvolavaju pocit nezmyslov. Niekedy si myslim, ze k zvolenym moznostiam odpovedi by mali byt otazky formulovane lepsie, zmysluplnejsie.
silvia1478
@smejkad na začiatku zaškrtnú že sú buď zamestnaní alebo nezamestnaní....ak už si niekto dá tú námahu vyplniť tento dotazník (ja si uvedomujem aký je dlhý a aké otázky tam sú) tak pevne verím že bude odpovedať pravdivo :)
bubaya
Choď na diva.sk, tam klikni na FORUM. Otvor si: Pridať novú tému, pridaj tam podľa návodu ten dotazník. Chodia tam ľudia čo nemajú čo robiť. Tam by si mohla nazbierať pár odpovedí. Musíš sa zaregistrovať, ale to nie je problém. Pa.
marcel83
Dosiel som k BIG FIVE a ked som zbadal posuvnik na boku stranky, aky je maly /co znamenalo dalsich 60 "duchaplnych" otazok/, dal som leave the page...

Inak, tie otazky pisal niekto, kto je pekne zatazeny na svojho priatela :D
1x elef
kukulienka71
vyplnené, odoslané. Mám rada takéto testy. Zostava otázok sa mi zdá dobrá, na niektoré sa dá odpovedať mihnutím oka, nad niektorými sa treba zamyslieť. Rada by som si potom prečítala aj tvoju diplomovku, zaujímajú ma takéto témy,@silvia1478 :-)
tiginko
no ja na to asi nemám vypĺňať podobné dotazníky... v žiadnom prípade neodsudzujem, ale asi sa v období nezamestnanosti trochu degraduje pohľad na svet a úsudok. Ešte som sa v takom stave nikdy nenachádzala, teda ak si odmyslím materskú dovolenku, vtedy sa mozog sústreďuje tiež len na úzky okruh myšlienok a tém. A začnem sa asi modliť, aby ma nič podobné nepostretlo...
milad
...tak som to nakoniec vyplnila. Dúfam, že budem trošku užitočná.
kukulienka71
Myslím, že to bude za účelom zistenia, ako vplýva nezamestnaný "stav" na partnerstvo a celkovú kvalitu života, ako a či sa prejavujú znaky frustrácie...
silvia1478
je to dotazník na zisťovanie ako trávia voľný čas nezamestnaní, pričom v jednej z hypotéz to porovnávam so zamestnanými.

Ďakujem všetkým čo mi to doteraz vyplnili, veľká pomoc :)
katka78
3x som to zatvorila, aj mňa vždy odradila nejaká otázka hneď v tej prvej časti. Nakoniec som sa v rámci študentskej solidarity nakopla a prelúskala to do konca. Každopádne, veľa šťastia pri obhajobe, resp. štátniciach!
paploska
niečo podobné pravidelne dávam svojim kolegom :- ) takže za trest (môj :-)) som ti to teraz vyplnila ja
afataga
nezabudla si, ze existuju aj zivnostnici, zeny na materskej, pracujuci studenti na dohodu atd...?
silvia1478
@afataga nezabdula :) do diplomovky potrebujem len ne/zamestnaných takže ak niekto do danej skupiny nespadá a teda nemôže zaškrtnúť ani jednu možnosť hneď na začiatku vypĺňania, dotazník ho ďalej nepustí.
vini55
Cez vojenskú hnusnú službu som musel každé dva mesiace na Boroch vyplňovať iné nezmysly a tu som. Nech sa ti darí a šťastlivo na štátniciach.
opicka94
Vyplnené :) a teda vôbec to nebolo tak strašné... aspoň sa človek zamyslí nad životom a uvedomí si aký je šťastný :)
nyja
fakt strašná gebuzina :-P asi preto takto anonymne. Z takýchto pitomín potom vyrábajú sociológovia, psychlógovia a iní ...lógovia rôzne štatistky a to považujú za svoj výskum. Ó tempora, ó móres...!
A vôbec, prečo to je na tomto kulinárskom portále?