Ja som relatívne nová vo Vareche a potrebovala by som radu: Mám domácu pekáreň-darček na Vianoce. Párkrát som piekla chlieb z pripravenych sáčkových zmesi s vylepšením /pridaný uvarený postrúhaný zemiak, pridaný olej z kukuričných klíčkov, pridané semiačka ap./. Veľmi v rodine chutili. Najnovšie som začala využívať program 8-Cesto. Mam otázku na skúsenejších, lebo nechcem experimentovať:
Vo všetkých receptoch, s ktorými som sa doposiaľ stretla, vždy sa dáva do pekárne 500 g múky. Môžem dať do nej v programe 8 /cesto/ aj menej múky, napr. 250 g?
Totižto sa chystám robiť pizzu a tam cesto z 500 g by bolo aj na 2 plechy. My sme malá domácnosť. Robil niekto v dom. pekárni aj z menej múky ako 500 g ? Ďakujem za odpoveď.
www.labuznik.com/recipe.php?ID=32628...