Varenie

Dobrý večer, vie mi niekto súrne poradiť?

wingrid - fotkawingrid, 17. decembra 2013

Môžem ako náhradu Palmarínu použiť do medovníčkov Smetol s
maslovov chuťou. Veľmi pekne ďakujem. Wingrid.

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Ani som nevedela že smetol predávajú aj s maslovou chuťou. No človek sa učí celý život.......
orchidea
v podstate sú obsahom tuku rovnaké...ja osobne používam radšej Palmarín ale keď nemám tak aj Smetol...
arasidka
@wingrid , skús ten môj recept, ktorý som napísala v téme o medovníkoch a perníkoch, neobanuješ.
radox1
vsetky tieto rastlinne umeliny,obsahuju transmastne kyseliny,ktore su pre organizmus doslova pohromou,a sposobuju zapaly.
pusta
žiaľ, je to presne tak, ako píše @eraserhead a @radox1 , a preto sa umelým tukom vyhýbam, používam maslo.
vrelo odporúčam držať sa ich dobrej a dôkazom podloženej rady :-)
danenka
Lenže druhá vec je, že nie je maslo ako maslo, tiež sa predávajú všelijaké hnusy v obchodoch čo sa týka masla a ja fakt neviem prísť na to, ktoré maslo je vážne maslo. Viete niekto, ktoré maslo je kvalitné, ak áno poraďte, budem Vám za radu vďačná.
root
1 000 ľudí, 1 000 chutí. Nevidím dôvod nepoužiť margarín, keď @wingrid jednoducho chce. Rovnako si myslím, že debata o kvalite masla/margarínov, do tejto diskusie nepatrí, ak majú @eraserhead či @radox1 niečo podobné na srdci, nech založia vlastnú tému, otázka bola predsa položená úplne jednoznačne.
tati2008
Ja používam na pečenie margaríny alebo do plnky maslenko .piekla som ,,Jankine medovníky "a použila som margarín.
kukulienka71
súhlasím s root.Okrem toho,ani odborníci sa jednoznačne nevedia vyjadriť,maslo aj margaríny majú svoje pre a proti.Je to na rozhodnutí jedinca:-)
evanaaa
Myslím, že maslo musí mať aspoň 80% tuku a je z kravského mlieka. Ostatné sú iba náhrady a napodobeniny.
eraserhead
je to asi 19 mesiacov čo som písal tento komentár
 goo.gl/IRvoAl...

tortička je stále na balkóne, neuškodilo jej vražedné slnko, mestský holub čo sa nakoniec odsťahoval, kolónia mravcov čo tam anekovala územie, dokonca ani kanibalizmus jesene na nej nezanechal stopu .....
@nazarboncuk už to budú druhé vianoce a ktovie z čoho upečená tortička sa takmer nezmenila, iba trocha prachu na nej pribudlo ....





methi
@eraserhead to bude urcite z produkcie nemenovanej znacky, co vyraba tie naplnene zemle.. :D
eraserhead
žiaľ, torta bola súčasť svadobnej hostiny čiže doma pečená .....

je to proste kvalita tie stužené tuky a margaríny keď toľko vydržia a žiaden živý organizmus sa ich nedotkne, okrem ČLOVEKA samozrejme .....
milena29
komentáre su síce rozne,ale čo v pripade,ak jednoducho maslo nemože človek použit kvoli alergii?napr.moj syn ma alergiu na bielkovinu kravského mlieka a musim použit rastlinné tuky,ak chcem niečo upiect...