Varenie

Dobrý internetový obchod koreniny

magdalena30 - bez fotkymagdalena30, 6. októbra 2012

Dobrý deň

Je tu niekto kto si kupuje koreniny resp. koreniace zmesy cez internet? Ak áno prosím odporučte ich. Chcela by som kúpiť kvalitnú papriku, a aj ostatné koreniny. Počula som, že maďarská paprika je veľmi dobrá.

Ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

lusinkab
Inaksie aj nasa slovenska paprika je velmi dobra len ju nie je kupit na Slovensku ale ide na export do zahranicia :-(
rulik
ja kupujem v takom červenom lesklom balení Kalocsai alebo Kotáni papriky, má peknú sýtočervenú farbu,chuťovo je výborná,a je viac druhov rôznej ostrosti,používam ju aj keď si miešam grilovacie korenie
ancicka
Papriku kupujem v Jednote od Mespomy. je krásne červena a taktiež aj chuť má dobrú.
frezia68
Kupujem v Jednote "COOP premium" a je to paprika vypestovaná v oblasti Szegedu a Kalocsa.Lepšiu nepoznám,ale to si možná myslí každý o svojej obľúbenej :-)
irenaw
sušené bylinky, ktoré doma nemám, kupujem na www.koreninovazahrada.sk a ešte kakao, lebo v obchode ho nemajú.
lupto
Ja kupujem v lidli a v tesku. Za totáča som chodil do Plzne taký obchod ako v Plzni som už nenašiel. Nuž treba brat čo je na trhu.
vini55
Preferoval som Kohinoor /firma z Indie/, boli dostať v Tescu, ale akosi sa vyparili, boli síce trochu drahší, ale zas množstvo 150g za 3€ /kebab napr./ zatiaľ som nič v podobnej kvalite nenašiel škoda... Papriku si robím sám a svoju.
evka51
Můžete vyzkoušet stránky:www.pekny-unimex.cz já kupuji značku AVOKÁDO.
cuckasiska
@magdalena30 alebo skus farmicka.sk, je to perfektna stranka, kde ponukaju nasi farmari nase vyrobky....kupis vsetko od cesnaku (slovensky za cenu cinskeho) po zabijackove speciality !
mandula
Ja kupujem od susedy 10 eu za KG,a je fakt krástna červená,a hlavne Madarská...:)