Rôzne

Dobrý deň!

monikk - bez fotkymonikk, 30. mája 2012

Už dlho som uvažovala,že sa ku Vám zaregistrujem.Tak som tu
.Verím,že aj ja prispejem s novými receptami.Zatiaľ dobrú chuť a
chutné koštovanie.Monikk

@zareaguj


Diskusia k téme

pacik
@monikk vítaj na Vareche, si na správnej adrese. Bude ti tu určite dobre, tak ako aj nám ostatným :-)
brmbolka
Ahoj a vitaj medzi nami, je to naj portál. Uvdíš, v čom všetkom Ti títo úžasní ľudkovia dokážu pomôcť, poradiť, zorganizovať. Tak do spapkania monikk
silvia68
Neoľutuješ, ja nestiham pridávať tie svoje , ale čas na inšpiráciu na vareche si vždy nájdem, ked odo mňa známy pýtajú recept odporúčam www.varecha.sk to je moja kuchárska kniha
ancicka
Vytaj! je tu ozaj dobré,môžem len potvrdiť.Ja som si tu našla aj veľa priateliek,síce len vyrtuálne,no možno že raz sa s niektorou stretnem a to veľmi rada.Väčšinou máme spoločmé záujmi a to nelem varenie.
babidka
Vitaj medzi nami a pozor na telesnu hmotnost ! :-)Ale da sa odolat takym dobrym jedlam ake sa tu objavuju ?:-)))))
sovka62
Vitaj a práve ma napadlo, že s Varechou ešte aj ušetríš. Ja som napr. vyše dva roky nekúpila žiadnu kuchársku knihu, hoci pred Varechou som im nevedela odolať. Ale načo by mi teraz bola? Tu je všetko a lepšie.
3sandra3
presne ako @sovka62 , tiež som bola vždy posadnutá kupovať kuchárske knihy, a teraz , hurááá , už nemusím. Fakt tu ušetríme.
A teda , teším sa na Tvoje recepty. Vitaj medzi nami.
sylvinka
@monikk ,vitaj,si tu dobre, @sovka62 ,ja som na tom podobne,tu nájdem nielen skvelé recepty,dobré rady,ale aj milé slovo,a to mi kuchárska kniha veru nedá.
letisia
@monikk vitaj medzi nami, sú tú super ľudia, fajnové recepty a teším sa aj na tie tvoje @sovka ja som zatiaľ neušetrila, kupujem ďalej, ale nestíham čítať, keďže "trčím" na vareche.
hubata
Pekne vítam a varecháčky majú pravdu: je to závislosť, lebo sa bojím aby mi nejaký pekný recept neušiel a i tak sa stane že náhodou objavím aj po roku práve taký po ktorom mi už dlho jazyk piští ........
jelenik
@monikk
a ak priberas aj po smiati sa, tak pozor. Zazitky hubatej a inych sposobuju niekedy zachvaty smiechu a ty budes priberat a priberat...No a to sa zase najde dobra dusa, ktora poradi daku dietu... Si medzi dobrymi ludmi a to je hlavne. Vitaj..
njdevil
Najlepsi socialny klub a najlepsie babizne na celom svete...nech ziju SLOVENKY...a nikdy inak! Amen!
evanaaa
@monikk , môžeš byť rada, že si sem našla cestu, tu ti zaženú smútok aj ťa rozveselia a poradia ti, ale to už vieš. Čítala som aj tvoj pekný prfil, páči sa mi priznanie k vlastným "nerestiam", ale máš aj klady a pekné záujmy.Píšeš, že nie si fotogenická, to nie som ani ja, ale bez fotky je to také......nech ti to nevadí, my ťa budeme mať rady ( aj radi) takú aká si a to, že máš viac tých krajších kíl, nech ťa netrápi, nie si tu sama. Takže ešte raz - vítaj v našej veľkej Varecháčskej rodine!
monikk
A že,ďakujem!Už som 1 receptík pridala a zajtra napíšem o "guláši podľa mňa".Krásny zbytok dňa Vám prajem.