O Varecha.sk

Diskusia k receptom...

mojack - fotkamojack, 20. apríla 2011

V poslednom čase sa mi nepáčia diskusie k receptom.Presnejšie od času kedy prišla určitá varecháčka na túto stránku. Poviem - skôr napíšem- že ani nečitam od určitého času jej recepty a ani diskusie k jej receptom. Nemá niekto nápad aby to bolo ako niekedy?

@zareaguj


Diskusia k téme

libina
Pomôže len jediné nevšímať si ju, asi tuším o koho ide, taký chrobák truhlík v ženskom vydaní. Mne tu chýba napr. Čistinka s jej receptami. Ja som nepridala žiadny recept, ale zato som na vareche každý deň a veľa, veľa receptov mám uložených, za čo všetkým, ktorí poctivo varia , fotia a potom pridávajú ďakujem! Pekné sviatky všetkým!
julica
Zase ohováračky? niekdy nič nie je ako kedysi :)
mojack
libina suhlasim s tebou, su tu ľudia s dobrými receptami ktoré sami navaril a nafotili , mam aj ja veľa v KK.
julica mne nejde o diskusiu v tvare ohováračiek...a jedna pani..pan ..
Jedna rada by tu bola- Ignorovat
kto da daľšiu?
tizian1cat
pekné sviatky všetkým....čo keby si prestali niektorí ľudia nafukovať svoje ego na portáli o varení...a neplatí to len pre tú jednu osobu, na všetko treba aspoň dvoch...žiť a nechať žiť....P.S.veľa vodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..:-)))
pacik
Posledné dni s úžasom čítam komentáre k receptom a napadá ma len jedno. Je toto ešte o varení a hlavne o radosti z varenia, alebo už len špičková gastronómia pre zopár vyvolených? Na Varechu som chodila veľmi rada, ale asi s tým končím. Pekné sviatky a nech sa vám všetkým v kuchyni všetko vydarí :-)))
marianne69
...@tizian1cat palcek hore,bingo!!!..toto nie je portal o tom, aby sme pitvali niekoho charakterove vlastnosti,ak niekto ma kopec masla na hlave,to sa skor ci neskor vykrystalizuje samo a ludia si spravia nazor sami.....toto je v prvom rade portal o vareni,ale suhlasim s tym,aby sa nieco spravilo s tymi original receptmi,(nejaky specialny tag) lebo to robi vela zlej krve...minule tu jedna kocka pridala vyborny recept na jemnucku chrumkavu pizzu(ospravedlnujem sa neviem pridat link) a bola sfuknuta za to,ze to nebude pizza,ale kolac,lebo pizza sa musi piect pri vysokej teplote,ktora sa v rure neda dosiahnut, co je pravda,ale pritom tu je 20 inych rcp na pizzu,ale tie presli v pohode...potom treba mat rovnaky meter na kazdeho.......
ancicka
Nebola som na vareche asi 5 dní a od včera tu kukám,čítam a čudujem sa čo to tu ....Ja som sa prihlasila na varechu s tým hlavne,že som sa chcela naučiť narábať s PC,čo sa mi aj podarilo.Nepridávam extra zvlášť recepty,ani nebudem,ale som si myslela,že aj tie jednoduché rcp.sú niekedy chuťovo výborné.Ved každy čo si navarí,tak to aj zje! Dnes začínajú najvýznamnejšie sviatky nielen pre kresťanov,ale pre všetkých ľudí.Každý by sa mal troška stíšiť a zamyslieť sám nad sebou.Prajem všetkým varecháčom,ale aj ostatným ľudom Pokojné,požehnané sviatky veľkonočné i plnosť milosti od zmrtvýchvstalého Krista.
tomas
A čo aby bolo ako niekedy? Čo presne tým myslíte? Na Varechu pribúdajú stovky receptov, tisíce komentárov každý týždeň, nemusíte čítať všetky. Ak sa vám nepáčia recepty od nejakej konkrétne používateľky (a diskusie pod jej receptami), tak ich preskakujte, je tu stále veľa iných zaujímavých receptov a diskusií...

(Ani v televízore nekukáte úplne všetko čo dávajú, tiež si vyberáte, čo kukať)
bejaja
Milí varecháči, nekazme si pekné jarné sviatky,niekym, kto sa nesprace do svojej kože, kto vyzdvihuje svoje ego a neomylnosť, jednoducho treba ho ignorovať. Veď veľkonočné sviatky s mnohými krajovými zvyklostiami patria na Slovensku medzi naše najkrajšie v roku a ešte aj keď nám počasie vyjde a bude svietiť slniečko a naši blízki budú s nami, čo môže byť krajšie? Prajem všetkým varecháčom aj pracovníkom redakcie Varecha, spokojné a veselé prežitie Veľkej noci v kruhu svojich blízkych.
marianne69
@tomas to sa uz neda lepsie napisat:ak sa mi napaci recept a diskusia tak necitam....je tu vela inych zaujimavych receptov,ktore ma oslovia...Pekne a slnecne Velkonocne sviatky vsetkym....
cistinka
@libina ja na internet už nemám toľko času ako pred rokom, kedy som tu bola stále, ale teší ma, že na mňa spomínaš :-) Som pracovne príliš vyťažená a tak len sem-tam po nociach prečítam, čo nové na vareche...ale priznám sa, že keď to tu tak v poslednej dobe čítam, tak sa radšej nevyjadrujem a nejako ani nemám chuť sa zapájať........prajem všetkým pekné sviatky a v duši pokoj
mojack
tomas- diskusie neboli take ako su teraz. Odkedy prišla na varechu ista p. tak diskusie a recepty preskakujem.
vladkaku
... mne napísala na môj recept jedna dáma stručne: "fuj", ranilo ma to, prišlo mi ľúto, rozmýšľala som, že už nič ANI nenapíšem,veď som len začala a hneď toto, našťastie sa ma zastala jedna Varečkárka, nahlásila som to adminovi a ona snáď dostala poučenie"z krízového vývoja"... ľudia sú všelijakí, najhoršia je závisť. Ja si myslím, že i keď veľa ľudí neodpovie, neznamená to, že s nami nesúhlasia (ale i naopak). Proste si niečo pomyslia. Pozrite,napr. v Superstar vypadol ten fúzkatý fešak a mne sa TAAAK ľúbil! Ideme sa hádať? Komu sa nepáči, nech okamžite...!!! Ja som za spolupatričnosť a príjemnú atmosféru a teším sa na Sovku, Egrešku, Marianne69 a mnoho ďalších... Mám rada ľudí všeobecne, tak sa teším na všetkých i na tú pani, čo má zaujímavé recepty a možno ani nie sú jej a nevadí mi to ... možno tak ako povedala Marianka, lenže ja tomu nerozumiem, mne je jedno od koho je ten "super dezert", hlavne, že to chutí. A mne vaše recepty veeeľmi chutia a začalo ma baviť variť. Krásne sviatky v kruhu priateľov a rodiny.
vladkaku
...fíha, už som si prečítala o koho ide, tá má ale podrezaný jazyk - nechutné, @2010 - ignorujte ju
hamana
Tiež si myslím že na jej recepty nereagovať. Mňa minule tak vytočila ,že som napísala aj to čo som nechcela. Každy deň som na Vareche,čítam a využívam niektoré recepty, nedávam tam svoje , ale budem,len nejako nemám čas. Hovorí sa že na dôchodku človek nemá čas a u mňa to platí úplne .
hamana
@vladkaku foto máš veľmi pekné a tvoje recepty sú dobré. Na žiadné jedlo sa nehovorí fuj , lebo je to dar boží. Všetko sa raz vráti aj @aliciakudelova sa to vráti.
evanaaa
Dievčatá, nerada čítam, ak niektorá napíše, že - : už ma to tu nebaví, som znechutená ( z vás ), odchádzam, a pod. Ak sa mi tu páči, predsa ma pár neprispôsobivých neodradí, ani zlé komenty, diskusie, a pod., lebo je tu viacej toho dobrého - dobrí ľudia, zaujímavé diskusie, pekné zážitky, atď. Takže, NEHÁDŹTE FLINTU DO ŹITA a varte ďalej !
babidka
Cely svoj "pracovny zivot" som prezila s ludmi a velmi skoro som sa naucila , ze "vsetko" jednoducho netreba riesit...nie je to v nasich silach . Kazdy sme iny, ine sa nam paci , mame rozne nazory a jednoducho to treba respektovat . Inak zneprijemnime zivot iba sami sebe. Na Varechu chodim rada a aj ked sa tu obcas najde niekto , kto je presvedceny o svojom "jedine spravnom" nazore na mnohe veci ...ako prisiel , tak odisiel :-) Ked sa mi nejaky recept paci , tak sa mi jednoducho paci : bez ohladu na to , ci mi je jeho autor sympaticky alebo su jeho nazory uplne odlisne od tych mojich . Je to stranka o vareni , o dobrom jedle a vsetkom okolo toho . Nepovazujem za potrebne okomentovat kazdu vec , mat na vsetko vyhraneny nazor a citat aj to co ma velmi nezaujima . Pre mna je Varecha stranka plna dobreho jedla a milych a veselych ludi . Kvoli tomu tu chodim . Skusme byt trosku telerantnejsi voci nazorom inych a sprijemnime si Varechu sami . Kto co hlada - to aj najde .................
mojack
Dakujem , za vsetky názory a varme s chutou.Naozaj je to stránka o vareni. Chodím tu rada a najdem tu fajn ľudi. Pridávajme recepty hoci sú jednoduche, niekedy aj v jednoduchosti niekomu veľmi pomôžeme. Nie len po finan. stránke ale aj z časovej tiesni, ved aby bolo z čoho navarit. Prajem všetkým varechačom aj varecháčkam prijemné sviatky.
janger
Ak sa mi recepty niekoho nepacia, alebo mi je vyslovene nesympaticky, tak ho obidem, tak ako to robime aj v normalnom zivote. Poukazuje sa tu stale na to, ako sa chova @pusta , no podla mna nielen ona robi chybu...Mne sa tiez niektore jej reakcie nepacia, ale nepaci sa mi ani to neustale kritizovanie, ironia, doslova ponizovanie zo stranky inych. Od zaciatku nam tu bolo davane na vedomie, ako ju inde zablokovali, co inde spravila...Ved si predsa kazdy spravi svoj nazor, aj bez toho neustaleho upozornovania...A vsetci sme niekedy mozno spravili nejaku chybu, ci nie? Ona ma svoju povahu, my vsetci tak isto mame svoju povahu. A niekedy sa to zraza. Nevieme nikdy, co sa za kym skryva, aky osud, mozno smutok, nestastny zivot...Nema kazdy na drahe taniere, na drahe ingrediencie, neposudzujme fotky, co to jedlo ako vyzera a ze by malo vyzerat takto...Hlavne nech chuti. Nie sme tu profesionalni kuchari. Zmierme sa. A ked sa to nijako neda, obidme sa.
kata50
"Zmierme sa. A ked sa to nijako neda, obidme sa. " Výborný nápad. A to nie len pre Varecháčky(ov). :-)))
hannah22
... odpušťajte a bude Vám odpustené, nechajte to tak, ono sa to samo utrasie,je to tak ako napísal @tomas.... a ja pridávam : čas všetko zahojí...... :))
janaalizibolenova
pridem sem nakuknut po dlhej dobe, spravit si naladu a pozriet, co maju varechaci nove a len krutim hlavou zo strany na stranu a robim c-c-c... neverim vlastnym ociam... :-(
trencanka
Myslim si, ze sto ludi, sto nazorov! Ked ma niekto odlisny nazor ako vacsina, tak ta vacsina sa ho snazi dostat z kruhu von! No co uz, tak to byva vo vacsine diskusnych for.
Ale treba si davat pozor na slova, ktorymi sa kritika vyjadruje. Mne osobne sa tiez niektore recepty nepacia, tak sa vacsinou nevyjadrim.
Prudicov tu bude stale dost, s tym sa musime zmierit.
Casto sa tu niektori odvolavaju, ze nemaju peniaze na drahe suroviny. OK, beriem, ale da sa varit aj originalne a dobre bez nich, len treba v obchodoch dobre vyberat. Ja osobne si myslim, ze radsej ziadnu sunku ako nejaky blivajz, ktory okolo masa len isiel.
Pekne sviatky vsetkym!! A vydarene kuchtenie!
danielas
Krásne slnečné sviatky plné pohody vôní a dobrej chuti Vám všetkým na varčeške! Ja som tu veľmi rada medzi Vami. Snáď naberiem niekedy aj odvahu poslať nejaký môj výtvor,snáď to v krátkej dobe zvládnem
jan1950
marianne69..ked ma pred 30 rokmi taliani ponukli pizzou,tak som ich natahoval,u nas mame tiez kolace,ale su sladke...:-)..a napokon kolace su aj slane..(cibulovy kolac)..iba tolko k tej poznamke pizza alebo slany kolac...
kvalita sa vylepsi pecenim nie na plechu,ale su na to specialne kameninove dosky,ktore sa vlozia do sporaka a pizza sa na nu sadza ked je uz rozpalena....podmienky ako v peci na drevo....no skoro xi
Vsetkym prijemne velkonocne sviatky a kucharockam vela vody
kucharka100
Na Varechu chodievam pravidelne. Rada varím, pečiem a tak som nabrala odvahu a dnes som sa konečne zaregistrovala. Som toho názoru, že láska prechádza žalúdkom a teda prajem vám milé kuchárky veľa dobrých nápadov a hlavne pridať do jedál kúsok svojho srdca. Príjemné prežitie Veľkonočných sviatkov želám vám všetkým.
pusta
Každému na Vareche želá pokojné a láskyplné veľkonočné sviatky.
dorisa
@mojack , to iste robim aj ja. @kuch árka100, vitaj na vareche a cíť sa tu dobre. @danielas , teším sa na tvoje nápady v kuchyni. Pekne, príjemné a pokojné sviatky všetkým prajem aj ja,
kucharka100
dorisa, ďakujem Ti za milé privítanie....a prajem krásne a požehnané Veľkonočné sviatky.
bozulka
11.370 ľudí,ceľkom slušné mestečko!Predstavte si,že by mali všetci rovnaké názory..nemysliteľné!Ide len o to aby sme sa chovali k sebe ako priatelia-slušne,ohľaduplne,aj kritizovať sa dá s citom.Ak sa mi niečo nepáči prejdem okolo a idem ďalej.Niekedy recept doplním a poviem ako to robím ja,možno sa niekomu nápad zapáči..Počas 1 a1/2 roka čo som na Vareche už tu bolo niekoľko "chytrákov" a vždy skončili.Preto sa nedajte odradiť ničím,stojí za to byť Varecháčom! Želám Vám všetkým spokojné a pohodové prežitie ostatných sviatočných dni.