Varenie

Diskito hviezdičky?

kuchynskapohroma - fotkakuchynskapohroma, 8. novembra 2014

Nemá náhodou niekto nejaký osvedčený recept podľa ktorého by som si túto dobrotu (alebo niečo veľmi podobné) mohla vyskúšať spraviť doma? (:

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Mám medzery vo vzdelaní ..... aké sú to diskito hviezdičky? Tie zo známeho hyperbordelu?
ubka
@hubat á - Jarmila, to máš stále pocit, že si vtipná s tým, že spomínaš hyperbordel? Uvedom si, že väčšina ľudí je odkázaná chodiť nakupovať aj do hypermarkétov, ktoré Ty s vervou nazývaš hyperbordely, a nepriamo ich podceňuješ a urážaš. :-( nie každý má možnosť cestou z práce zastaviť sa u "babky" a nakúpiť za pár drobných bio potraviny na víkend ako si dávnejšie spomínala. Hoci ? rada by som vedela a videla kto je to aká babka, koľko má rokov čo dokáže v pokročilom veku dopestovať a vychovať bio potraviny v prebytku? Nič v zlom, ale mohla by si už zabrzdiť.
Výňatok zo slovníka Slovenského pravopisu:
Význam slova „bordel” v Slovníku slovenského jazyka
bordel, -u, 6. p. -i, mn. č. -y muž. r. niž. hovor. pejor. dom prostitútok, vykričaný dom;
pren. vulg. miesto neporiadku, nečistoty, intríg ap.
mariamka
ty sa zas neurazaj, ved kto ma poznat zlozenie kazdeho keksika, nie sme tu vsevedci,
zolik
no, som sorry, ale ja nemam ani najmensi sajn, co to je tie "diskito hviezdicky". A asi je tu nas takych viac. Hey, popytaj sa. Ak su z obchodu, tak na obale je urcite napisane aj zlozenie.
evanaaa
Hnedé malé guľaté kolečká, v strede je biela hviezdička, myslím, s toho istého cesta.......ak sa nemýlim. Ale podobné by sa dali spraviť aj z lineckého, iste by boli lepšie chuťovo ako tie kupované. A mám dojem, že niečo podobné tu je......