Ako schudnúť

Dieta

ocko - bez fotkyocko, 1. januára 2014

Vsetko najlepsie v Novom roku 2014,
a co poviete nezacneme receptami na dietu,ked sme sa tak pekne
cez sviatky zagulatilli ,a hned nam prejde chut na jedlo ,ja som sa
dnes odvazila a hruza dve kg su prilepene ako tie linecke kolieska
doporucujem NEVEZTE SA a nekazte si den az zajtra
p.s.a to som drzala ze dietu no hruza....

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Veď neblázni pre killá. Dlhé sviatky, domáca pohoda, menej pohybu, lebo všetko pripravené vopred, k tou sladké a slané koláčiky a je to. Keď nabehneš na normálny režim, bežné pracovné dni, kilá budú dolu, ani nezbadáš. A hlavne nedrž diéty, jedz všetko, len uber množstvo. Tak sa nedočkáš jojo-efektu.
babidka
Ked sme si navarili , tak sme si to aj pojedli...a teraz mame zasa chudnut ? Nieeeee! S dietami mam len jednu skusenost a aj to dost zlu . Je pravda, ze lica mam uz zasa ako taky dobre "napakovany" skrecok ...ale spolieham sa na jar:-) Ked sa zacne sialenstvo okolo jarneho upratovania , zahradnych prac a mne sa zacnu liahnut kuriatka ,priveziem si malicke morky , husy aj kacice .....kila pojdu dole tak rychlo , ze sa zbadam /dufam!/ az vtedy , ked budem kazdu chvilu opravovat padajuce nohavice a utahovat o niekolko dierok opasok na rifliach :-) Pre vas vsetkych sa sviatky skoncili - ale mna cakaju este sviatky rusinske ! No a tak vyvaranie a pecenie pokracuje....
2010
Na sebe som zistil ze dietovanie = zdrave stravovanie je komplexna zalezitost,( plus drahsie ako nezdrave obzieranie) a kazdy sme iny, takze sa ti moze lahko stat ze schudnes, ale si len zvysis mnozstvo tuku v tele...plus ja sa vraciam do kancelarie na zadok a stresu , nie ako @babidka do manualnej prace :-)



kuchticka
@2010 - krasne nalozeny tanier dobrot - ponukajuci sa.

Stastny novy rok prajem. Spominala som na teba I @polokuchki ako ste prezivali zimne (vianocne) sviatky uprostred leta.???
tatranocka
Poznám z môjho okolia viacerých,ktorí schudli len tým,že si jedlo rozložili na frekvenciu po dvoch hodinách niečo malé (na podšálku) a za rok išlo dole aj 20 kg.Len treba byť dôsledný.
pipnat
u mňa sa veľmi osvedčilo pravidelné stravovanie, cca každé 2,5 až tri hodiny, zbytočne sa neprejedať, obmedzila som aj sladké, dokonca ovocie iba doobeda...schudla som za tri mesiace 7 kíll, ale ko som sa vrátila po materskej dovolenke späť do práce - sedavej - vrátili sa mi späť asi tri kilá (predalen okolo detí a domácnosti som sa nezastavila ako bol deň dlhý) , ale snažím sa 3 krát do týždňa, hmotnosť sa mi ustálila....
pipnat
...cviciť...chýba mi tam toto slovíčko...takže 3 krát do tyždňa cvičiť...
2010
@pipnat , v tvojom veku som slovo dieta nevedel co znamena 3 rezne 5 piv, pohodicka, taky nenapadny zlom prisiel okoli 45, kazdy rok nenapadne extra kilo a vyhovorka = pracovne problemy, rodinne, zdravotne atd. tak ako kamarat primar hovori, je jednoduchsie sediet pred ordinaciou nadavat na zdravotnictvo pripadne sa zbavit zlcnika ci si pichat inzulin ako daco proti tomu preventivne robit v mladosti.
2010
@kuchticka , aj tebe vsetko najlepsie v novom 2014 u nas sa hovori beautiful one day, perfect the next, je po desiatej v noci a stale je 27 C.
samanka
všetkým želám všetko najlepšie v novom roku.....@ocko veď dve kilá to je ako nič, jedine ak by si predtým mala 10 (kíl).....:-))))) mne sa ešte nestalo, že by som pribrala cez sviatky a to som zasa nikdy nebola chudá.....ale teraz som dokonca kilečko zhodila, od septembra celkovo šesť.....najprv to bola mamina zlomená platnička, potom sťahovanie firmy kvôli opatrovaniu mamy, aby som bola bližšie, no a nakoniec mi vytrhali všetky horné zúúúúbky....kvôli paradentóze.....takže si mixujem aj ovocie...:-)))).....dobrá dieta, že?
ocko
dakujem za mile komentare,ale zubky si trhat nedam aj tak je ich malo ale co ma stve ze ten moj sa cpe jak itrnica a nepribera ,a povie musis jest jak ja a nepriberes,no rozumiete tomu a este si aj lazka ze si musia kilecka odpocinut,aja smutne pozeram na ten jeho tanier s kde ma udene meso knedle a omacke chrenovu a zajeda to sladkostama aby sa dojedol,no je to normalne,a ja dumam co si dam ale ako pise babidka jar to da do poriadku snat ...
2010
Ja by som osobne nemohol drzat dietu aby som bol stale hladny, dobre sa najest len suroviny su trochu ine a jasne ze sa hybat :-)


kuchticka
@2010 - az pridem do Australie, budem sa stravovat iba u vas :-))
Ved ponukas same zdrave dobroty.
2010
@kuchticka welcome, len nedoporucujem leto aj dnes je cez 40, rychlovka vonku na BBQ.
pipnat
@2010- nepísala som nič o diéte, len sa snažím stravovať zdravšie (niečo ako na tvojej fotke) a pravidelne, tá pravidelnosť u mňa zabrala...neverila som tomu, ale je to tak:)
jarbra
aj ja som vyskusala par diet,...tabletky ,tukozrucku dietu,kvapky aj zelenu kavu atd. ani ,,g,,som neschudla iba som hladovala a ked som bola uz velmi hladna ,tak som s tym skoncila a povedala som si ,,stacilo ,,!!
Bola som na SL nakupovat v Tescku a zbadala som tam predajnicku so Zdravou vyzivou,nakukla som ..oslovila ma mila , zlata pani, po nasom rozhovore o mojej diete , co uz som vsetko vyskusala a brala a nic mi nepomaha ,povedala som jej : asi mi moj metabolizmus zle spaluje .A ona ,ci si nechcem dat zmerat vodu,tuky a kg Povedala mi, mate vsetko v norme ,vas metabollizmus velmi rychle spaluje ,ved vy vobec nie ste tucna , mate nepravidelnu stravu ,vyborne a zdravo sa stravujete ,vela pijete ( denne som schopna vypit 4 l voda ,caj ),vytlacila mi tabulku a este kde co ...a hlavne jest 5 -krat denne male porcie ,vela pit ,pohyb(ja necvicim ,pretoze mam pohyb od rana do vecera v zahrade ),kupila som si hned tabletky na odvodnenie,aj na tuky , dala mi rozpis coho by som sa mala drzat a hlavne pravidelna strava ,,fakt,,pomaha to .Od juna ,do decembra schudla som 10-kg ,ziadna dieta.Jem vsetko,naco mam chut ,ale male davky.Vobec nepocitujem hlad ,pretoze jem pravidelne kazde 2,5 az 3 hod.Kedze idu vianoce a bude vela chutnych dobrot ..... a vtedy sa clovek nekontroluje ,odporucala mi tabletky ,,na prehresok,, :-) ,su od toho ked toho viac zjete ,tuky sa ,,nelepia na vas,, Su to DRENANAT - 30 tab. beriete ich iba ak ste na oslave ,party ,vianoce atd. iba vtedy .Ja som ich teraz brala pocas vianoc a nepribrala som ...a to som toho pojedla :-) Napisem vam tabulku a to .RACIONALNA VYZIVA , zarucujuca schudnutie pri dodrzani tychto zasad : 1 // Mlieko,Maso,Ryby,Hydina,Syry(nie tucne),Vajcia,Olej rastlinny, Jogurt (biely) NEKOMBINOVAT !!!!!!.... 2 // Zemiaky,Ryza,Cestoviny,Strukoviny,Chlieb (cierny),Ovsene vlocky,Med,Muka ...1 // mozte kombinovat so zelenina a huby, Ovocie nekombinovat !!!! .....2 // mozte kombinovat :zelenina, huby, ovocie . Dolezite je dodrzat aj dostatocny prijem tekutin min.2 l denne . Odporucam ,ako som spominala ,ziadne tabletky a kde ake diety ,vam nepomozu.Skuste ... s tym nic nepokazite,...hlavne pevnu volu .Drzim vam palce !
jarbra
Neviem ci som to zrozumitelne napisala ,ked nie rada odpoviem .
jozka2
Je to krasne,pred Vianocami sme vypekali o sto sest a teraz zhadzujeme,ale co sa da robit.Ja idem skusit znovu kapustovu polievku,ked som ju nasadila do tyzdna som skoro nic neschudla a po tyzdni kilecka sli same dole,tak uvidim ako to znovu dopadne.
32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
Neviem ako sa da zvládnuť jesť 5 až 7 krát do dňa, to iba s jedlom treba robiť a ak treba každé 2,5 hod. Koľko času zo dňa sa môžem venovať inej práci? :-)) sú pracovné miesta kde sa nesmie jedlo mimo jedálne konzumovať...takže správne sa mozu stravovať iba ľudia bez pracovných záväzkov? A este by sme nemali jesť jedlo z rýchleho občerstvenia...budem úprimne vďačná ak mi niekto poradí ako to zvláda ...
používateľ nemá avatar
ak
ak
Nie každému vyhovuje jesť 5 x denne, ak mám jesť každé 2,5 až 3 hodiny tak potom stále jem, kedy začať kedy skončiť? Nedávno som čítala o osemhodinovej diéte . Má niekto s tým skúsenosti?
jarbra
Iba,ak ...uplne s Vami suhlasim ,fakt je to velmi tazke ,dodrziavat a kontrolovat cas,ked ste zamestnansa .Teraz mam uz kopec casu ,tak to zvladam .
ocko
vsetko co tu je napisane je pravda moc dakujem a chcem sa opytat jarbra tie 4l vody to sa da sak potom uz ani sa neda jest ci ano? a tie tablety si uzivala stale kazdy den alebo len ked si jedla mastne jasne pevna vola je dolezita a hlavne motivacia a to musim dodrzat co povies kolko sa da schudnut za pol roku dakujem ..a idem chudnut lepsie povedane ZDRAVO STRAVOVAT....
extucko
Ahojte. Ja som drzala niekolko mesiacov Ketoaktiv dietu a som o 15 kg lahsia. Vrelo doporucujem. Vydrzala osm lebo je to CHUTNE a CENY maju tiez super. A priprava je strasne rychla, takze je to nenarocne na cas. Inak su uz aj na youtube videa. Mrknite na to.