Rôzne

Deň matiek

jozefj - bez fotkyjozefj, 10. mája 2015

Blahoželám všetkým matkám .Zaslúžia si to.

@zareaguj


Diskusia k téme

evunka
Aj blahoželám vštkým matkám, mamkám, starkým, prababkám, všetkým našim zlatým maminkám. Ďakujeme
babav
@jozefj , si dobry syn . Podla irskeho prislovia:"Muz miluje najviacej svoju prvu lasku, najlepsie svoju zenu , ale najdlhsie svoju mamu".
Moja dcerka , ktora je uz dvojnasobna mama , si este zo skolky pamata basnicku :Lubim kvietky , lubim vtacky , kazdu vcielku malicku , ale najviac zo vsetkeho lubim svoju mamicku .
zolik
Pred chvilou mi volal syn a Den Matiek v nemcine Muttertag si prelozil nasledovne a hovori mi: "Mami, tak ti prajem vsetko najlepsie k tomu materskemu dnu." :-)
rea1
roses are red
violets are blue
sugar is sweet
and so are you.
kedysi som to naučila svojich žiačikov v škôlke a oni to potom na oslave Dňa matiek recitovali svojim mamám. boli rozkošní a mamky uslzené. minulý týždeň som to naučila svojho vnuka a on to včera recitoval svojej mame. vraj. ale asi áno, lebo dcéra mi volala a békala do telefónu, že veď ona si to pamätá a ako ten čas beží. a zo mňa, dcéry a mamy je už babka, z dcéry mama a z mamičky prababka. tak sme si zaželali my samé sebe, navzájom sme si vymenili pugétle a naši muži, synovia a vnuci nás vybozkávali a vyobjímali. a aj keď je to u nás nový sviatok, tak sme si ho užili. veď každej z nás dobre padne, keď si uvedomí, že tí, na ktorých jej záleží ju majú radi a vážia si ju.
ale vážim si aj Deň žien, lebo môjho šéfa je trt do toho, či som matka alebo nie.