Rôzne

Delená atrava

renado - fotkarenado, 29. marca 2012

Ja som držala delenú stravu 8 mesiacov a bolo to jednoduché, a
predsa som nevydržala ,táto dieta podla a.m. je veľmi podobná pri s
dietou delenej stravy p. Horákovej, na Slovensku je dosť túčikov tak
, každý z nás skúša a skúša, ale veľa z nás to nedodrží, ako aj ja,
/aj 90 dňovku/ lebo treba zmeniť celý stravovací režim a nie iba
načas sa obmedzovať.
Chystám sa teraz na detoxikáciu a dúfam, že budem mať viac
pevnej vôle a výdrže než doteraz.
džme si palce

@zareaguj


Diskusia k téme

ria389
aj ja som skúšala všeliake diety a ako som schudla tak som aj pribrala.Teraz som to už vzdala.Ale tebe držím palce nech sa ti to podarí.
michsamant
Drzala som delenu dietu len mesiac. Po mesiaci som sice uz poctivo nedelila, ale nejedla som sladkosti, kolace a porcie som mala mensie a 5x denne. Okrem toho som cvicila kazdy den (bez toho ziadna dieta nema zmysel). Delila som minuly rok v auguste a od vtedy som schudla 8kg. Samozrejme, ze bez delenia to ide pomalsie, ale ako vela ludi pise, ze ked prestali delit pribrali, ja som nepribrala. Skor ma to nastartovalo na urcitu disciplinu v jedle a chudnem dalej, aj ked pomalsie. Na deleni je dobre, ze clovek nemusi hladovat, musi len vediet kombinovat jedla. Vacsinou s tym ludia prestanu, lebo nevedia, co si maju varit. Mne pri tom pomohla indicka kuchyna.
tetuska
ja som tiež bola na delenej strave, ale prišli Vianoce a pevná vôľa bola fuč... teraz sa chystám na diétu iného štýlu, už som si povedala naposledy-buď teraz alebo nikdy, moje rozhodnutie je správne a som odhodlaná konečne schudnúť-ale dôležité je si váhu udržať...
afataga
uz som tu pisala v nejakej inej diskusii - mne sa najlepsie osvedcilo jest uplne vsetko len v trochu mensich davkach, schudla som 10kg asi za dva roky a uz som nepribrala, su to uz 4 roky co si drzim vahu a dam si aj sladke, len s mierou
marianne69
Mne sa osvedcilo presne to co @afataga.Skusala som rozlisovacku,nakopla ma @danculka ,sak ked to ona dokazala,nie som horsia od nej,zacala som aj ja.:-)Vydrzala som 18 dni poctivo,ale v uhlohydratovy som dostala taku sialenu chut na maso(co sa mne nestava),ze som kompletne vycistila chladnicku od klobasy a slaniny.Tak tadialto cesta pre mna nevedie.Jem vsetko v mensich davkach a ide to dole.Sice pomalicky,krocik po krociku,nie tak rychlo ako pri rozlisovacke,tam to slo rychlo,ale nic pre mna...delenu som drzala pred 20 rokmi po porode,zhodila som 10 kg,ale ked som prestala 6 kg pricupkalo nazad.
frkacule
Renado a na aku detoxikaciu sa chystas?
Keby bola niektora dieta ucinna, tak ich urcite nie je tolko. Dolezite je zmenit zivotny styl a naucit sa pravidelnosti v jedeni aj pohybe.
sirmephisto
Vsetky diety su o tom istom...akonahle mas denny vydaj vacsi ako prijem chudnes, inac priberies :) nic viac nic menej (delenie stravy...strava podla krvnych skupin a pod je vsetko smiesne)...a vylucit uplne maso (co pocujem casto u kolegyn ked idu ryzovu dietu a podobne somariny) je hrozne uz len z toho dovodu ze nijak inac do seba esencialne aminokyseliny nedostanes ak si teda nekupis bcaa.