tortyodmamy.sk/ihlicnaty-stromcek-0...
myslite, ze sa to da jest??? akoze viem ze je to z jedlych surovin, ale kedy to mam uobit??? mozem aj dnes,a 24 todat na stol? nebude to suche?
a ao to skladovat? vdaka :)
tortyodmamy.sk/ihlicnaty-stromcek-0...
myslite, ze sa to da jest??? akoze viem ze je to z jedlych surovin, ale kedy to mam uobit??? mozem aj dnes,a 24 todat na stol? nebude to suche?
a ao to skladovat? vdaka :)
Celkom sa mi to páči, škoda, že nie je ďalší postup, ale ten sneh by som robila ako radí @Ela77 , šľahať nad parou.
(potrebuješ na to cca 5 bielkov, aspoň 300-400 g cukru a farbivo neviem čo stojí, lebo to nepoužívam ..... takže radšej by som z tohto materiálu urobila kokosové pusinky a zo žĺtkov napr. vaječný koňak).