Rôzne

Cvičenie

zdenkas - fotkazdenkas, 2. apríla 2013

Ahojte,
chcela by som začať cvičiť piatich tibeťanov.Máte s tým niekto skúsenosti???Naozaj majú také účinky ako sa popisuje v knihe?

@zareaguj


Diskusia k téme

aroooo
tak tú tenučkú knihu mám, no nechce cvičiť sama, skúsenosti preto žiadne
zdenkas
Veď to sama:-(( Ja prehováram polovičku.A tuším ho zlomím:-)))
radost
môj manžel cvičí okolo 17 rokov!!mám ti napísať:každopádne začať cvičiť a denne -vydržať..zlepšuje určite ohybnosť..orientáciu..reakciu fyzickú...cvičí aj tai-či-čuan..má stále rovnakú hmotnosť..a telo starne pomalšie...pozn.:je už dávno dôchodca..:-
drží ti palce..
marianne
@radost Tvoj muz ma moj uprimny obdiv:-) cvicim asi 2 roky,ale nie kazdy den,tak 2-3x v tyzdni,ako stiham....ale je to prijemne cvicenie,je ho treba robit spravne,aby si si neuskodila...toto su vyborne knizky o nom a strave...

radost
@marianne
aj môj obdiv má..:-))) ja som -bohužiaľ-z iného cesta...knižiek-aj takýchto-máme doma dosť...len vkladné nenájdeš...:-)))on cvičí ráno...málokedy vynechá-musí mať dôvod...proste-frajer...čo už..:-)))
ericka
kamarátka začala asi pred tromi týždňami, nevie si to vynachválť, asi skúsim aj ja....
jody
Urcite odporucam! Len do toho. Pozor len na jednu vec - spravne dychanie, presny postup v knihe.
fialka49
Moja dcéra cvičieva zostavu Piatich tibeťanov a odvtedy, čo ich cvičí, cíti sa lepšie psychicky aj fyzicky. Aj ja sľubujem, že už naozaj začnem, ale, zatiaľ som len na úrovni sľubov, aj keď mám pred očami výborné výsledky účinku tohto pohybu. Už musím prekonať samu seba a vydržať.
akeber
Veľmi dobré cvičenie ale ako píše jody pozor na správne dýchanie aj správny postoj .....cvičila som kalanetiku aj piatich tibeťanov 3 roky pokiaľ som neotehotnela aleuž som sa k tomu nevrátila . Zo začiatku to bolo ťažké, no neskôr som sa začala cítiť veľmi dobre a bolesti krčnej chrbtice prestali aj migréna.Necvičila som sama chodila som dvakrát do týždňa k nám na OÚ chodila tam žienka ktorá nás usmerňovala, potom sme to už zvládali aj samé .

 mediumway.host.sk/med/medtibet.html...
zdenkas

Žienky,ďakujem Vám veľmi pekne.Sú to všetko veľmi povzbudzujúce správičky.Nejakú literatúru si ešte musím zadovážiť,ale cvičiť začínam určite.Aj to dýchanie si napozerám,aby to bolo správne.@radost tvoj manželík je naozaj frajer a že dík:-)))
huck

Určite má tie účinky ako je opísané v knihe. Už 10 rokov som denno-denne blízko viazaná s Piatimi tibeťanmi. Začala som s nimi v najhoršom období môjho života. Cvičila som a cvičím sama. Zmenili mi život v pozitívnom zmysle. Okrem každodennych 5.Tibeťanov idem 2 x do týždňa na Jogu a odvtedy som nový človek. :)
silvi
Korejcov som dosť vycvičilakeď chodili k nám na pobyt. Ale Tibeťanov nie našťastie :-)
helika92
silvi: hlúpe, ako všetky tvoje otázky, a aj odpovede. Prečo našťastie nie? Mala by si určite šťastie, ak by si nejakého Tibeťana spoznala.
zuzik01
moj sused cvici piatich tibetanov uz roky rokuce a nevie si to vynachvalit... dokonca aj u mna na dovolenke na Cypre ked boli, tak si neodpustil ranne cvicenie pri bazene ;-)
ja som kedysi dlhsiu dobu cvicila kalanetiku a musim povedat, ze som sa vtedy citila uzasne.. nerobila som to kvoli hmotnosti - nikdy som nebola tucna ani plnostihla, ale kvoli tomu pocitu a ohybnosti. Mas pocit, ze sa mozes hybat vo vsetkych uhloch ako len chces.. kalanetiku cvicila aj moja mama ked mala problemy s chrbtom a pomohlo jej to.. podla mna je to super hlavne pre ludi, ktori nemozu vykonavat aerobnu cinnost.. je to vlastne akysi stretching, teda natahovanie svalstva :-)