Rôzne

čokoládové vajíčka a zajkovia.

radox1 - fotkaradox1, 23. marca 2013

pri kupovani tychto velkonocnych symbolov pozorne citajte zlozenie,aby sa vam nestalo to,ze namiesto cokolady kupite nejaku kakaovu pochutku.

 www.stream.cz/peklonataliri/778443-peklo-na-taliri-co...

@zareaguj


Diskusia k téme

violeta
Asi by bolo najlepsie vykaslat sa na to a radsej nieco upiect :-D
akeber
@violeta , asi tak :-) , ja pre šibačov zásadne kupujem len Kinder vajíčka a klasické čokolády ( Figaro ) .
tiginko
obdobie kupovaných čokoládových výrobkov už máme za sebou... k nám momentálne chodia, ak vôbec, dospelí vyznávači tohto divného zvyku a tí majú iné priority ako čokoládové zajačiky. Možno by radšej iné zajačiky :-)
hubata
Veru, asi najlepšie človek urobí ak upečie osvedčený zákusok od skúsených varecháčok......
evanaaa
To má byť akože novinka? Veď dávno je jesné, že to s čokoládou nemá okrem klamlivého pomenovania nič spoločné, nanajvýš tú trošku kakaa, tak isto ako aj " čokolády" za pár centov. Treba si ozaj všímať zloženie a percento akkaa. No neznamená to, že sa tie figúrky nemajú jesť, ak niekomu chutia.Ani čokoládové kekesíky nie sú z čokolády a jeme ich. Mne osobne tie figúrky nechutia, jednaká chuť v každom pestrom obale, ale to sa asi deťom najviac páči.
evanaaa
No, samé preklepy - opravujem: jesné - jasné, ...percento kakaa.
radost
a ja-hoc zakázané-mám ich rada-milý pane...:-))kúpim len tie-čo im v brušku žblnká-tá super likérová plnka.../asi som alkoholik utajený/...aj teraz som už minivajká kúpila-a zo dve aj som -akože- rozbila...rozumej rozbalila....nuž koňačik vaječný...ako pozdrav veľkonočný...:-))takto chutí..ten sladký mok..a zasa pokoj celý rok...:-)
ajuschka
ja idem tento rok skusat robit domace cokoladove vajka :) chcem spravit pruzkate, alebo mramorovane :) do vyduteho vajicka natlacit striekackou roztopenu cokoladu, po vrstvach bielu a mliecnu :D