Rôzne

Čo vy na to ????

stefanm - fotkastefanm, 7. januára 2014

Po oslave príchodu Nového roku , a u mňa aj odchodu Starého , som pridal do Diskusie príspevok v ktorom som naznačil , že sa mi ten minulý nepáčil , okrem toho , že som sa mohol pobaviť s vami na Vareche.sk . A pridal som aj moje krátke , jednominútové videjko ktoré som si sám natočil , upravil a ozvučil a tak som vyjadril svoj pocit z roku 2013 . Pod názvom „Tak to vidím ja“... tam je záber na kalendár roku 2013 , ktorý bol celý rok vylepený v našom WC a ktorý som strhol a spláchol .
Lenže z redakcie tejto www stránky som dostal email :
Sona Babcova
3. jan.


komu: mne


Dobry den
Dnes Vami pridaná diskusia nebude zverejnená. Na varechu v tomto podaní sa nehodi. Dakujem za pochopenie

Mierne znechutený touto reakciou som , po krátkej úvahe , že nemá význam rozpisovať sa o mojich dôvodoch , prečo to tak vidím ja ... reagoval len otázkou : „Prečoo???
Minul sa týždeň a odpovedí od tých , ktorí sa rozhodli môj príspevok neuverejniť , bez udania dôvodu , som sa nedočkal .
Vzhľadom na to , že chcem aj v budúcnosti prispievať svojimi receptami a postrehmi na túto stránku , je pre mňa dôležité aby som vedel kde som urobil chybu a na budúce sa jej vyvaroval !!!!
Moje recesistické a satirické príspevky sa v minulosti stretli s pozitívnym ohlasom u časti ľudí , ktorí ich čítali . Pridal som tu množstvo receptov , fotomontáži a videoklipov , väčšinou spracovaných do satirickej formy .
Pre toho kto nevie , čo výraz satira znamená pridávam definíciu : Satira je ostrý, útočný, uštipačný, bezohľadný výsmech, posmech. V literatúre: umelecké dielo kritizujúce nedostatky, útočiace na nedostatky, chyby niekoho alebo niečoho iróniou, výsmechom a sarkazmom.
Tak neviem !? Žeby neuvernenie bolo zapríčinené tým , že som v nevhodnej dobe na nevhodnú stránku pridal satiricky spracovane videjko s ozvučením piesňou v podaní jedného z kandidátov na prezidenta SR ?!?!

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Asi tá politika bola na vine @stefanm : ja keby že dám na varechu to čo si v skutočnosti myslím ....... tak strávim pred kremačné obdobie (dôchodok) na bezplatnej dovolenke v base.
viera1
Čo ťa nemá @stefanm ,protestovali vodárne a kanalizácie,kde by sme prišli,keby sa kalendáre likvidovali takto.A je ešte jedna alternatíva;protestovali predajcovia sanitárnej keramiky (ktorí si zaplatili reklamu),že nemáš ten ich výrobok,chichi...Pátrame ďalej...
evusik
...že až taká cenzúra to som netušila... politika už aj tu na Vareche???? ak tu na Vareche môžeme riešiť zdravotné problémy a problémy v rodine, testy spotrebičov, gratulácie k meninám... veď to všetko patrí k životu, tak prečo by sme nemohli diskutovať o tom čo nám uplynulý rok dal a vzal...
ja si chcem PREČÍTAŤ príspevok od @stefanm
jujoska
odpoved je jasna, ako vzdy, aj ked skryte od redakcie: LEBO!!! Mozno preto, lebo bez vysvetlenia sa cez vikend potulovala medzi komentarmi reklama na Fica ako kandidata za prezidenta (neviem, ci ste si to vsimli)
paeva
AJ JA SOM SA vždy pobavila na príspevkoch od @stefanm - a,žeby sa z neho stal rebel?
sovka62
No toto! Tvoje príspevky boli vždy príjemným osviežením, dôvodom na úsmev. Mám ich rada, vždy sa poteším, keď vidím tvoj nick. Dúfam, že redakcia aspoň odpovie v čom bol problém, pre ktorý sa to nedalo zverejniť.
radost
odpoved je - asi - v tvojej poslednej vete skrytá..redakcia sa -asi- chce vyhnúť ostrý slovám v komentároch..bo pod politicky ladenými článkami na Pravde je to tak...často ľudská zloba..urážky..
tak si myslím..no-nemusí to byť pravda...
ja mám tvoj vtip..ironiu..veľmi rada..vážim si ľudí-ktorým nechýba humor a nadhľad..
tak skús znova..bez tej politiky..
želám ti všetko dobré
kimlo
@radost nech to radsej skusi bez politiky redakcia, ta reklama na Fica vytocila aj mna, a ked som sa ozval, tak bol diskusny prispevok zruseny...
amelie
myslím, že na Varechu chodíme všetci relaxovať a nie je fér pchať sem veci, z ktorých je nám na vracanie. a tým rozhodne nemyslím nevinnú záchodovú misu...
kuchticka
@stefanm , prajem ti vsetko len dobre do tohoto nASTAVAJUCEHO ROKU.
zACHOVAJ SI SVOJ HUMOR, DOBRU NALADU A NAJMA SVOJE ZDRAVIE.
Pozostatky socializmu sa museli prejavit Vzdy sa nieco podedi z minulosti. Niektori ludia su velmi hrlivo plniaci nariadenia....
Berme vsetci vsetko s humorom a budeme zdravsi - myslim I tych adminov.
Dufam, ze ja uz budem tiez na ciernej listine.
hannah22
nemám slov... to snád nie je pravda... zas niekto určuje čo hej a čo nie .... :((