KAzdy vravi ze dava kečup lenze na by zaujmalo niečo viac ako
kečup na pizzu niečo s paradajok niečo čo by tu pizzu spravlo lepšou
čo vi davate na pizzu??
KAzdy vravi ze dava kečup lenze na by zaujmalo niečo viac ako
kečup na pizzu niečo s paradajok niečo čo by tu pizzu spravlo lepšou
čo vi davate na pizzu??
a teraz ich dám na trochu oliv. oleja, pridám cesnak a oregano, rozmixujem, nechám prevrieť a je základ na pizzu :)
Na oleje speníme cibuľku, pridáme roztlačený cesnak, na jemno postrúhanú mrkvu a celer, osolíme, okoreníme a mierne dusíme, postupne pridávame horúcu vodu, celkom asi 1,5 dcl a rajčinovú šťavu (pretlak). Keď je omáčka do mäkka udusená, dochutíme bylinkami a podľa chuti prisladíme. Do trošku vychladenej omáčky pridáme kečup. Najlepšia je z čerstvými bylinkami, ale ak nemáš, stačia aj kvalitné sušené. Každý, kto pizzu ochutnal, pýta recept. Fakt je dobrá. Vyskúšaj a daj mi prosím vedieť.
varecha.pravda.sk/recepty/cesnakovo-paradajkova-zmes-bez-...
varecha.pravda.sk/recepty/pizza-fotorecept/9239-recept.ht...