Čo očakáva slovenský spotrebiteľ od reštaurácie?
Dobrý deň prajem, v minulosti som sa aktívne venovala fungovaniu prosperujúcej reštaurácie v Londýne. Navštívila som tam mnoho ďalších reštaurácií a uvedomila som si, že reštauračný priemysel na Slovensku je veľmi pozadu. Čo sa týka servisu, hygieny, ponuky jedál a vzťahu k zákazníkom. Momentálne sa venujem písaniu mojej diplomovej práce, v ktorej analyzujem možnosti môjho zahraničného zamestnávateľa pri vstupe na slovenský trh. K výsledkom analýzy mi veľmi dopomôžu odpovede na priložený dotazník. Kedže chcem, aby bol môj prieskum kvalitný, pokúčam sa osloviť čo najviac respondentov. Za jeho vyplnenie Vám vopred ďakujem, taktiež privítam rôzne postrehy a rady. Dotazník nájdete na nasledovnom linku : www.survio.com/survey/d/Q3A2B1X4U7V5N4Y3D...
Za Váš čas Vám vopred ďakujem.
Všetkým moc moc ďakujem :) , bubaya - nie všetci slováci sú takí, to mi aj tento dotazník dokazuje ;) , každopádne ďakujem za rady !
"Momentálne sa venujem písaniu mojej diplomovej práce, v ktorej analyzujem možnosti môjho zahraničného zamestnávateľa pri vstupe na slovenský trh."
PS: Dotaznik som vyplnil... Asi 5 otaok malo vyznam.... Ostatne boli prieskum "FastFood" trhu na SVK....
Otázky na môjho zamestnávateľa môžeš posielať rovno jemu, keď si taký hrdina a útočíš na mňa.
alebo www.gbk.co.uk
a ich Head chef a tvorca Menu je Peter Gordon, aj niečo o ňom by si si mohol vygoogliť ak stále neveríš, že ide o reštauráciu a nie fastfood.
Ako často navštevujete reštaurácie?*
aspoň raz do týždňa
minimálne 2 krát do týždňa
raz mesašne ?
nenavštevujem
špecifikujte
90% pracujucich slovakov navstevuje restauracie denne !
a preto ziaden gourmet street food ( na slovensku stale fast food ) nemoze prezit len keby ste ficali na gastracoch. Tym padom zabudni na lunch time trade a burger aj ked sa vola gourmet nie je preffered choice na veceru.
Aj ked sa zda ze na slovensku je market gap na gourmet street food sorry v sucastnostu nie je, jedine ak vas offer je
3 eurase =2.50 pound
isiel som na vasu stranku a myslim ze z vasej restiky neodidem pod 10 libier za burger + mini extras
www.gbk.co.uk/menu/burgers/...
Myslím si, že okrem obedov ktoré využívajú pracovníci na stravné lístky, sú u nás reštaurácie menej využívané, ako v zahraničí. Keďže režijné náklady sú vysoké, neviem, či sa oplatí cudzincovi otvárať reštauráciu u nás pri našich príjmoch, lebo tu nemôže účtovať také ceny ako v zahraničí. Je to ale jeho rozhodnutie, za pokus to stojí.
dotazník som vyplnila s nádejou (a ostáva mi len dúfať), že Varecháči svojimi názormi odradia zahraničného investora otvoriť novú "burgáreň" na Slovensku, aj keď sotva sme my správna cieľová skupina :-)
Je to studenska praca cize pie in the sky , good luck
Len pozor v realnom zivote ignorovanie fundamentalnych problemov moze stat zakaznika vela penazi a ty prides o robotu.
a nabuduce si daj dotaznik niekomu skontrolovat, nemyslim ze je dobry
www.metro.sk/public/Uvod/sortiment...
pridem v apriili , pozriem- vyskusam , dik
www.churburger.com.au