Rôzne

čo je s varechou?

evicka63 - fotkaevicka63, 20. júla 2013

už 4 dni mi neprišla varecha ma mailovú adresu. Kde je? Chýba mi, keď si večer sadnem na chvíľu k PC a nemám tam varechu. Díky

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
@evicka , veď si pokojne otvor www.varecha.sk a tam máš všetko, čo sa za deň pridalo.
tomas
Chyba je vo Vasej emailovej schranke, je mozne ze vasa schranka povazuje Varechove emaily za reklamu alebo spam a maze vam ich/schovava.

Varecha kazde rano odosiela tisice emailov, to ci vsak dojdu prijemcovi nevieme zarucit. Zavisi to aj od prijimacej stranky.
tinca
@tomas ani mne asi 4 dni neprišli denné hlášky Varechy,ale v spame som nemala nič,tak asi je inde pes zakopaný
tinca
P.S. už som prišla na fintu, ak máte mail cez gmail, tak je nové zobrazovanie správ na tzv.kartách je to nad hlav.správami na lište,pootvárajte si ich a nájdete to. Dá sa to aj zrušiť,ja som si to zrušila,lebo ma to mýlilo, mne vyhovuje ak mi e-maily chodia všetky do hlavných správ. Takže @tomas prepáč, u vás nie je chyba.
bozulka
Vierka srdečná vďaka,idem to pozrieť.Ja som tiež na tom ako ty,už som písala aj do redakcie...Tomáš,prepáč.Doteraz to celé tie roky fungovalo...Ešte raz vďaka Vierka...:-)
hubata
Páči sa mi ako @tomas rýchlo zareagoval aj v tomto sparnom lete sa o nás vzorne stará. Vďaka!
lidia3
mne tiež dnes neprišli recepty a použivam už novy system mailov ale nemam ich nikde.
azucena
Prezrela som všetky záložky,reklamu, spam , ale od 13.4.2015 nedostávam recepty.Budem rada keď budú chodiť ako normálny mail.Prosím môžete to zariadiť
?