Varenie

Co do špízu??

smajliqa - fotkasmajliqa, 2. apríla 2011

ahojte ludia... takze v nedelu som sa rozhodla urobit uplne najsamlepsi psiz na svete... chcem sa trosku predviest tak by som rpivitala kazdu dobru radu.
budem to robit ... klasika.. normal na spajdle,, zemiacky vystriedam s maskom a slaninkou, cibulou, dam korenie, hlavne cesnak... dam na to zapiect syr.... ale privitala by som este nejaku speci radu.. ako ho ochutit aby bol proste super...

sebe budem robit s kuracim maskom, ale rada by som vedela, ake masko je najvhodnejsie na takyto spiz... vdaka..

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Nebude kuracina suchá? Na špíz by som určite dala aj bravčové, zelenú papriku a bez syra.
ketty3811
@viera1 tu pridala môj recept,takže vieš ako to robím ja.Ale kombinácii je veľa.Mne sa osvädčilo mäsko marinovať,je potom chutnejšie.A ten syr asi tiež nie,neviem si to na tom predstaviť.:-)
smajliqa
s kuracim maskom budem robit sebe, taku dietnejsiu formu.. ale ostatnym isto bravcove....
a bude zelena paprika dobra, az sa to upecie??? to si zase neviem trosku predstavit ja, inak dakujem aj za receptiky, aj za rad.y..
moc mi tu pomahate :) dakujem
2010
chcel som komentovat ale nam vonku sa casto neda..
2010
V juznej azii Malajzia, Thajsko , Indonezia su spizy uplne v inej kategorie voci europskym asi tak o dve triedy lepsie.. preco? za prve ich netrapia na griile hodinu a za druhe sa kocentruju aj na omacku co k tomu podavaju . A ta je uplne super z arasidov a kokosoveho mlieka. A kuracie nie su vobec suche , to je len zlou pripravou.