Rôzne

Chladička biela alebo nerezová?

jena - bez fotkyjena, 9. januára 2016

Prosím o radu ktorá sa lepšie udržuje na povrchu? Mám obavy z nerezu, aby tam neboli stopy po dotyku s povrchom!
PORAĎTE prosím!

@zareaguj


Diskusia k téme

jeka
Ja by som odporúčala bielu.Chcela som tiež nerezovú,ale mám rúry na pečenie nerezové a fakt ich treba velmi často glancovať.
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
Mňa od nerezovej chladničky odradil sám predavač. Všetko je na tom vidieť, každý fliačik.
sovka62
Niektoré nerezové majú povrch, na ktorom neostávajú odtlačky prstov, takže by bolo jedno či biela či nerezová. Ale ak ju mieniš postaviť do kuchyne, rozhodni sa podľa farby ostatných spotrebičov, aby si nemala napr. rúru nerezovú, chladničku bielu a pod.
marika9
Nerezovú naozaj nie, ale ja mám chladničku nejakú kovovú (držia na nej magnetky) ale farbu má nápadne podobnú nerezu, ale s ľahšou údržbou a bez otlačkov. Veľmi som spokojná. Odporučila mi ju kamarátka a spravila veľmi dobre.
1x luss44
mirop
to je otazka... zkusil som si predstavit tu situaciu doma:
- Marka tak zajdeme kupit tu chladnicku?
-ved pockaj Palko, spytam sa na vareche gazdiniek...
gazdinky radia, prekaraju sa, vychvaluju
-Palko, tak ja nevim, jedna radi bielu a druha nerez, co budeme robit?
-Marka, dame jedlo do igelitky na balkon a pockame, do jari nas nieco napadne....

Paneboze, zenska, len ty sama vies v akom duchu mas kuchynu a spotrebice, co sa ti hodi a co nie, ci sa ti chce okrem rury sem tam pretriet chladnicku alebo ci chces mat k nerez rure bielu chladnicku...
tiginko
máme známych, majú nerezovú "americkú" chladničku a vôbec žiadne otlačky nie sú vidieť. Od hora až dole majú na nej samé magnetky. Aj to je riešenie :-)
radox1
ja mam nerezovu a chytam ju len za uchyt na dvierkach,tak tam ziadne tapance nemaju ako byt.
1x radox1
citroen
aj ja mám nerezovú a som veľmi spokojný ,bielu by som už nikdy nechcel
radox1
este by som doplnil ze nerezovu preto,lebo mi ide k linke a spotrebicom,cize odporucam ist touto cestou.
vybusna
mala som aj bielu, aj s nerezovym dizajnom a mozem povedat, ze o obidve sa treba starat rovnako. Ani jedna, ani druha nemaskuje spinu a uchytanie a umyvala som ich rovnako casto. Teraz mam vstavanu a je to to iste. Ak budem, nedajboze, kupovat dalsiu, jedinym kriteriom, ktorym sa budem riadit , je jej funkcnost a ako zapadne do celkoveho obrazu kuchyne.
marianne
Asi tak ako @vybusna píše. Čert ako diabol. Tiež som mala obe. Ide o to ako Ti do koloritu kuchyne zapadne. Čistiť treba aj jednú, aj druhú. Aby fukčnosť bola,ktorá Ti zodpovedá, to je kritérium a aby nekričala v kuchyni ako päsť na oko.:-)
2010
Co tak sa zamerat ci potrebujem vacsi mrazak, ci chcem mrazak dole alebo hore, a co tak suplik?
nika72
ja mám tiež nerezovú a som spokojná.... :)
jena
Ďakujem za názory! Som pred prestavbou kuchyne, a tak mi nie je jasné ako bude vyzerať Chladnička mi vypovedala službu a v tejto fáze preto riešim bielu, alebo nerez. Hlavne mi ide o to aby každý dotyk nebol vidieť aby som sa nestala otrokom a behala stále s handrou. Viem že na mikrovlnkách,sporákoch to tak funguje. Na tých nerezových sú vraj povrchy o nevidieť každý dotyk. Ale neviem, či je to pravda. Preto som chcela skúsenosti gazdiniek.
evanaaa
Nejde len o odtlačky a fľaky, ale aj o poškriabanie, pamätám pred rokmi, keď si brat kúpil nerezový spotrebič a pri čistení si na to musel pozor dávať, potom nadával......
scharlott
Tiež mám nerezovú, ale treba dávať pozor na kvalitu. Nie je nerez ako nerez.
sedlacka
To isté som riešila aj ja pri zariaďovaní novej kuchyne. Vymyslela som si nerezové spotrebiče. Nikdy viac! Ak si pedant ako ja, tak drhneš a drhneš. Dokonca sa mi podarila i taká vec, že som po povrchu chladničky nechtiac prešla nechtom a ostal tam škrabanec. Jasné, že nebol brutálne viditeľný, ale ja som vedela, že je tam a škrelo ma to.