Dneská som piekla sacherovu tortu v mikrovlnke.Podarila sa a bola výborná.Napišem postup.Misku s janskeho skla som vymazala maslo a vysypala hrub.mukou.10dkg Palmarinu a jenu horku čokoladu som rozpustila v mikrovlnke.Nechala vychladnuť.Cele 3 vajička som vyšlahala s 10dkg kryš.cukru.Do vyšlahaneho základu som dala vychladnutu čokoladu a Palmarinom.Vymiešala a pridala som 10dkg polhrubej muky s 1 kav.lyžičkou prašku do pečiva.Zamiešala a dala do misky.Dala som do mikrovlnky a na obyčajný ohrev na 750-800 W priekla 5 minut.potom som to ešte nachala 3 minuty v zatvorenej mikrovlnke.Vybrala a za chvýľku vyklopila./možete poliat lekvárom a čokoladou alebo rozkrojit potrieť lekvárom a vrch poliať čokoladou.Ja som nemala čokoladu tak som dala 3 lyžice kakaa.Bola výborná.Prajem dobrú chuť.olga / mam mikrovlnku s crips platnou ale tuto som piekla v obyčajnej.
@zareaguj
v mikrovlnke som už robila koláč podľa @julica a musím povedať, že mňam :-)
varecha.pravda.sk/recepty/torta-a-la-sacher-robena-v-mikr...
a fantazia....manzel sa zalizoval az za usami a skoro celu ju zjedol...
Takéto recepty sa dávajú medzi recepty aby sme si ich mohli stiahnuť do našich KK a nie pracne odpisovať z diskusie........
www.zzz.sk/?clanok=3030...
na varenie a pecenie pouzivam ine spotrebice, sporak, ruru na pecenie, parny hrniec, tiez ich vyuzivam na ohrievanie, mikrovlnku ozaj len vtedy, ked sa velmi velmi ponahlam,
@olga42 , tvoj recept je zaujimavy, prava sacherka je delikatesa:-)
Myslím si ,že si už dosť stará na to aby si zniesla aj nejakú nepríjemnú otázku.Mala si si svoje obhájiť a ked niekto mal iný názor na danú tému,tak si sa nemusela urážať,/bez urážky/!
Ja som v živote ešte nedržala dietu,a ver mi že by som ani nikoho nekopirovala. V každej diskúsii je aj veľa dobrých postrehov.Ja sa málokedy zápajam ,ale skoro všetky čítam.A určite je nás takých viac.
Tebe ked to pomohlo,tak si sa mohla nad tým všetkým povzniesť a aj tak by si každý robil podľa svojho.
Ďakujem. Recept je v KK