Ahojte Varecháči. Túto stránku zbožňujem, som tu každý deň a len listujem a slintám, samozrejme aj podľa vás varím/pečiem. No mám dva menšie problémiky ohľadom kuchyne a na koho iného sa mám obrátiť, ak nie na vás?? :)
Takže prvý:
Robila som zapekané cestoviny (šunkafleky), ale podarilo sa mi ich presoliť. Čo teraz? Cestovinky sú už hotové, zapečené a... dosť slané :) Máte nejaký nápad čo teraz s tým?
Druhý:
Čo zvyknete v takýchto horúčavách varievať?? Človeku sa pri hrncoch v takomto teple ani nechce stáť, nehovoriac o tom pribúdajúcom teple, čo stúpa zo sporáka. Človek chce mať varenie čo najskôr za sebou, nech je to ľahké na žalúdok, chutné atď. Nejaké nápady? :)
ĎAKUJEM za všetky rady a tipy :)
Diskusia k téme