Neviete čo je to " Bryndziar na varenie aj pečenie"? Našiel som to v letáku Tesco a zaujímalo by ma na čo je to vhodné, dá sa to použiť trebárs ako vyprážaný syr? Podľa zloženia by to mohla byť zaujímavá kombinácia. Slovenský výrobok z Červeného Kameňa
@zareaguj
toto je jeho zloženie, len neviem ako to vyzerá vo vnútri a či sa s tým dá narábať ako so syrom na vyprážanie, ono originál bryndza tiež nebýva celkom čistá ovčia, ale dá sa kúpiť napr. v Slatine aj čistá len je o dosť drahšuía, myslel som či nemá niekto skúsenosť
a áno je to Agrofarma asi Červený Kameň
možno kúpim 1 a urobím poazánku
pokial viem,ak to pocasie dovoli,standartne na Juraja az koncom aprila sa vyhanaju ovce na pasu,a uz v maji je bryndza na svete,ale kedze jej kvalita je rovnaka az do jesene,spravne sa vola sa letna.