Rôzne

Blahoželanie k narodeninám

babi - fotkababi, 4. júla 2011

Dnes oslavuje narodeniny naša milá Vareškárka @jerica.

Milá naša Jarka,
k Tvojim narodeninám Ti prajem, toľko radosti, lásky a pohody,
koľko jej každý deň dávaš všetkým okolo seba.

Nech nás aj naďalej vždy potešia Tvoje kulinárske výtvory.

@zareaguj


Diskusia k téme

dorisa
Aj ja sa milá Jarmilka pripájam, prajem veľa zdravia, šťasia, a všetko to, po čom túžiš.
letisia
Pripájam sa k blahoželaniu a želám hlavne zdravie, pokoj v duši a pokoj v kuchyni, aby si mohla chystať rôzne dobroty a pre nás ich zverejniť.
egreska
@jerica všetko najlepšie prajem ..inak dnes oslavuje aj náš syn 4 rôčky..rano som si spomenula ako som utekala do porodnice :-)))))))
arasidka
Jerica - všetko najlepšie, toho zdravíčka najviac, chuti do života a pevný krok, aby si zvládala všetky prekážky, ktoré ti život nastaví do cesty.
frezia68
Veľa,veľa zdravia,lásky,šťastia a všetko najlepšie!!!!!!!!!!
bobarka
Milá Jarka! Myslím,že tu už bolo povedané a zaželané všetko, ale aj tak Ti s Rudkom želáme nielen veľa pekných receptov, ale ešte veľa šťastných dní s Tvojimi milými v rodine,pohodu a veľa zdravia!
garanco
Pripájam sa aj ja ku všetkým pekným slovám v gratuláciách!
sovka62
@jerica vám všetkým ďakuje. Prečo to tlmočím ja zistíte, ak si kliknete na blahoželanie v zážitkoch.
evanaaa
A ja sa divím, kde zmizla moja gratulácia - ono je to v zážitkoch a teraz aj v diskusiách(?). Takže sa všetci tam presuňte, aby ste videli a vedeli.....
diabambulka
aj ja sa pripájam a želám ti všetko zlé aby ťa obchádzalo, aby sa ti splnil aj ten najtajnejší sen, more nových skvelých receptov a oceán zdravia, pretože je veľmi dôležité :-))) gratulujem z celého srdiečka a virtuálne ti potriasam ručičkou-plutvičkou :-))) pekný deň
jerica
Veľké potešenie @babi na stránkach varecha.sk , je to ako sen priatelia hoc aj virtuálne všetkým vám zo srdca ďakujem za úprimné slová (sviatok veliký "katastrofa")@ancicka pohladila gratulačnou pesničkou ,@dorisa @letisia @egreska @arasidka @frezia68 @bobarka @garanco @evanaaa @diabambulka a @sovka62 vďaka vám všetkým za milé slová pohladenia !! Ešte raz veľké ďakujem hoc virtuálne mám vás všetkých rada s vašimi receptami , príspevkami , posielam späť všetkým veľké cmúk :-) Dúfam že som na nikoho nezabudla , dnes má sviatok naša @remcula , tak jej touto cestou prajem veľa zdravia a kulinárskych nápadov .
Poďakovanie až teraz , konečne mám PC ako tak v poriadku.
babav
Jarmilka, oneskorene ,ale o to srdecnejsie sa pripajam k ostatnym gratulantom a prajem hlavne dobre zdravie a stastie !
tatranka
Neviem Jarka ako sa mi to mohlo stať.Nezachytila som tvoj sviatok.Veľmi sa ospravedlňujem.No o to viac želám,všetko dobré,zdravie,šťastie a ešte kopec krásnych receptov,ktoré pridávaš na varechu.
Živió,živió,mnogo leta........
jerica
milá @tatranka sviatok nie je rýchlik neutečie , nemusíš sa osparavedlňovať ja sa teším aj s Tebou tak Ti zo srdca ďakujem , len mne tie číslice dáko nepasujú. Čo sa týka receptov tak mám sa čo učiť, ja na Teba s tvojimi receptami nemám :-)
cica2
@jerica , tiež sa pripájam a dodatočne k tvojim narodeninám Ti prajem velmi veľa zdravia, šťastia, lásky, radosti a nech sa Ti vždy splnia Tvoje priania!:)))