Rôzne

Bielkové kuriatka

voz12 - fotkavoz12, 5. apríla 2015

Raz dávno pred Veľkou nocou doniesla kolegyňa do práce krásne žltučké kuriatka. Neboli živé,ale urobené z vyšľahaných bielkov s cukrom.Boli vynikajúce,len sa tak rozpúšťali v ústach.Vedela by mi nejaká šikovná varecháčka ,ak tieto cukrovinky pozná, prihrať recept? Odvtedy som ich ani nevidela,a samozrejme ani nejedla

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Išli by urobiť podľa receptu na Snehové špice (fotorecept), len neviem ako by si v domácich podmienkach obliala kuriatka žltou cukrovou polevou, to som ešte nerobila.
katka78
@voz12 chcela som ti pridať odkaz k receptu, ale varecha to zablokovala ako reklamný link. Skúsim poslať cez TS, hádam prejde.
sovka62
Bol tu na ne recept, aj na kuriatka aj na snehové špice, ktoré sa líšia len tvarom a farbou polevy. Lenže @cistinka odišla a máme po radosti. Škoda, jej recepty boli ie najlepšie, vareniu a pečeniu naozaj rozumela
editam
tiež mi ten odkaz sem nejde vložiť, ale zadajte do googlu veľkonočné kuriatka alebo kuriatky a indiáni, sú to dva recepty Táni na žlté kuriatka, jedny sú malé a druhé klasika. Je to na stránke B O N V I V A N I. Musím to písať takto, lebo ináč je to zablokované.
katka78
Presne tie odkazy na Táničkine-čistinkine recepty som sem chcela pridať, ale stránka b o n v i v a n i je tu evidentne zablokovaná. Poslala som @voz12 linky na oba uvedené recepty cez TS, hádam ich dostala.
cemer
Milujem Tánine recepty, je to profík, ale kto chce, ten ju nájde. Ja som pred rokom klikol na @cistinka a odkaz na jej profile funguje. Ostatné je všetko zablokované. Akoby boli jej recepty rakovina, alebo sifylis. Nechápem, ostatné tu funguje, len @cistinka je tabu. Hojsa hejsa do Brandejsa :-))))
elisticka
pozerala som ti @cistinkine kuriatka len tam je poleva z bielej cololady a farby ,,, ale tiez by som pristala na polevu tu klasicku cukrovu co tak krasne chrumkala :-)
skillet
@elisticka zrejme si zle poželala, má tam práve tú cukrovú chrumkavú polevu Žltá poleva:
400 g cukor mletý (práškový)
40 ml voda
1 PL med
10 kvapiek esencia mandľová
štipka farbiva
postup je tam rozpísaný, len odkaz na vareche je zablokovaný :-))
Je to recept kuriatka a indiáni :-))) vygooglite
lizatko
Netusila som ze taka fantasticka stranka ako su b-o-n-v-i-v-a-n-i existuje, vdaka za tip, vcera som prezerala vsetky recepty a fotky (dokonale a genialne) a žasla som a slintala ako Azor. Neuveritelna profesionalita Taničky a najperfektnejsie recepty. Diky editam!!