Rôzne

Biela redkovka

micanela - bez fotkymicanela, 15. mája 2013

Nejak sme sa doma nedohodli kto co kupi a teraz mame kopu bielej redkovky. Skusili ste ju niekto pouzit ako kalerab? - vyprazat alebo ju dat k cestovinam?

@zareaguj


Diskusia k téme

marika9
Sama som to neskúšala, lebo u nás v okamihu objavenia sa na stole zmizne. Počula som aj čítala, že je to chutné aj takto pripravené. Hlavne do polievky miesto kalerábu.
mariamka
dajte si do vyhladavaca alebo YouTube heslo "daikon" je tam toho dost
sovka62
Očisti, pokrájaj, a hoď na opraženú cibuľku. Chvíľku podus, priklepni pár vajec, dobre zamiešaj, osoľ, okoreň a nechaj vajcia trochu stuhnúť. Keď ochutnáte, budete ju na tento účel vo väčších množstvách kupovať častejšie.
aroooo
@sovka62 ma predbehla, tak aspoň nakoniec posyp nakrájanou pažítkou a petržlen.vniatkou
sracz
... detto @sovka62 - iba "nahraď" ..., pokrájaj, za postrúhaj na hrubom strúhadle (ako kapustu) a pred udusením, môžeš predpražiť domácu klobásu, či prerastanú slaninu, či inšô, ... -:)))
hannah22
milujeme bielu redkvičku daikon , robievam ju takto : varecha.pravda.sk/recepty/redkvickovy-salat-a-la-treska-/6810-recept.html, možností je vela tak do toho.... :))