Rôzne

jozka2 - bez fotkyjozka2, 25. októbra 2014

Diskusia k téme

rulik
to pomôže pri miešaní zápražky, alebo to má vplyv na výber surovín, skúste inú rubriku
1x leomax
jozka2
Prepac rulik,nevedela som,ze do diskusie sa maju pisat,len jedla,ale je tu predsa otvorena diskusia na vsetko mozne aj nemozne.Prajem dobry a pohodovy vecer.
alexdidi
Tiež som si myslela, že Varecha je o varení a čo s varením súvisí a platí to aj o Diskusii či Zážitkoch.....
1x babav
rulik
@alexdidi dík za podporu,
keď budem chcieť niečo o dýchaní pôjdem na stránku jógy alebo športu, tu naozaj očakávam veci súvisiace s varením , podľa toho sa to aj volá, ak to niekomu ušlo

1x babav
scharlott
Pekný nedeľny deň prajem,
keďže sa nachádzame v robrike :RÔZNE
význam slova ,,rôzny" v Slovníku Slovenského pravopisu
1. rozmanitý
všelijaký
rozličný
2. podstatne odlišný
iný
rozdielny
3. rôznorodosť

rulik
kedže sa nachádzame na stránke VARECHA tak očakávam varenie,pečenie, grilovanie, dusenie a iné úpravy jedál a s tým súvisiace problémy, ked budem chcieť rôzne netýkajúce sa varenia nájdem si konkrétnu stránku, nebudem na stránke o športe hľadať recept na parené buchty!
evanaaa
@rulik , na jednej strane máš pravdu, na všetko už existujú stránky, dá sa nájsť skoro všetko o čo sa zaujímame, ale na druhej strane zasa, nie každý na ne chodí a mnohí sú radi, ak sem niekto niečo dá, čo môže byť pre iných prínosom, možno to nesúvisí s varením, ale myslím si, že ak je záujem, tak redakcia toleruje články , resp. diskusie a zážitky aj na iné témy s tichým súhlasom - alebo nie? Možnože sa k tomu vyjadria. Ja osobne tiež nechodím okrem Varechy a FB skoro nikde inde, tak mnohokrát prijmem a som rada, ak sem niekto niečo dá iné, aj keď to nesúvisí priamo s varením, ale to môže v niečom pomôcť - potom je mu odpustené :-) Ber to tak a ak si prejdeš všetko, čo sa písalo, tak nájdeš aj témy, ktoré podľa teba sem nepatria.