Rôzne

Anketka prosim

smajliqa - fotkasmajliqa, 1. apríla 2014

rada by som vedela, co je pre Vas pri peceni najdolezitejsie..
1, ci to, aky narocny je kolacik na pripravu

2, ci to, na ako draho vide ( v tom pripade kolko eur ste ochotní minut na jedno pecenie pri cca 4 clennej rodine)

3, alebo ci Vam ide o to, za aku kratku dobu ste ho schopne pripravit

dakujem vopred za Vase pravdive odpovede :)

@zareaguj


Diskusia k téme

trencanka
Pre mna je dolezita kvalita pouzitych potravin a to tam nie je v dotazniku.
babidka
1. radsej robim casovo menej narocne dezerty
2.davam prednost kvalitnejsim surovinam /maslo namiesto akychkolvek margarinov , cokoladu uprednostnujem kvalitnejsiu -teda zvacsa aj drahsiu atd./ Cena ? Je rozdiel , ci urobim napr.iba 4 ks - alebo cely velky plech :-) Ale - tiez by som sa chcela vmestit do 10 €
3. pecenie kolacov pre mna nestoji v kuchyni na 1.mieste -takze mam radsej jednoduchsie recepty
Ale - vynimku tvoria dezerty s cokoladou . Tam zvacsa nepozeram na casovu narocnost ani na zlozitost dezertu .Jednoducho povedane : ak ho chcem , je mi jedno ako dlho ho robim a ci to bude drahsie ako obvykle:-))) Som cokoholicka...to vravi za vsetko !
manya
1. náročnosť mi nevadí, keď sa podarí mám radosť;
2. cena nerozhoduje, veď ho chcem;
3.pečiem, len keď mám čas, to je málokedy, takže pečiem málo;
ale keď pečiem používam kvalitnejšie suroviny a najradšej z vlastných zdrojov;
kukulienka71
Príliš časovo náročný koláč ma skôr odradí,vyprchá moje zanietenie,kým ho upečiem,hlavne,ked je popis zbytočne komplikovaný,takým sa vyhýbam...Finančná náročnosť ma zaujíma do tej miery,či sú suroviny bežne dostupné a nie moc luxusné= preferujem menej,ale kvalitných surovín. Náročnosť samotnej prípravy závisí od mojej momentálnej nálady a chuti tvoriť:-)
ampara
Fúha,zľakla som sa ,že anketa,ale je to len anketka... Pečiem,keď mám chuť urobiť niekomu radosť z dobrého koláča, na cene nezáleží a času mám dosť :-)))))
2010
@smajliga ja tejto tvojej ankete vobec nerozumiem pred prar dnami si napisalal toto v inej duskusii :
SLADKOSTI: kazdy normalny clovek vie, ze sladkosti do diety nepatria ???
4- Nepeciete
a- aby ste si mohli zaviazat snorky na botach po stojacky
b- aby si videli v sprche na organy pod bruchom
c- aby ste sa zmestili do Ryanair sedadla
d- je aj lepsia zabava ako si pichat inzulin
smejkad
podla mojich skusenosti, @2010 ,vacsina ludi nevie, co naozaj chce
zatuzia po niecom a pri prvej prekazke menia svoje plany
pride mi,ze su to len take nahle zplanutia bez hlbsej vnutornej potreby, ako rychlo pridu, tak rychlo odidu
tym nechcem hovorit o nikom konkretne, len ze to vidim vsade okolo seba a je mi z toho smutno
morenajea
Podľa chuti a nálady. O peniazoch by som nehovorila, veď jesť sa musí a koláč sa dá upiecť za 5 ale aj za 30 eur. Čo ma ale odradí od pečenia je dlhý zoznam surovín - to sa dzrkadlí aj v dobe prípravy.
smajliqa
Všetkým ďakujem za odpovede... Čo som potrebovala, to viem:) dakujem pre @2010 neviem presne, čomu nerozumies? To čo som napisala platí... Sladkosti do diéty nepatria.... Ale veď toto s tým nič nema... Alebo som ta nepochopila spravne...
radost
už sme len dvaja..deti samostatné..pečiem zriedka..jednoduché..lacné..plnkové s množstvom masla nie..torty nie..
najdôležitejšie by bolo:
-nepiecť vôbec
-mať za susedku napr.:@Izabelku ,aby kúskom ponúkla..
:-)
pipnat
u mňa prevládaju časovo menej náročné a použitie zdravších surovín, alebo náhrady (napr. pomixované sušené ovocie, banány, namiesto cukru...)
baghira
Peču tehdy, když mám chuť a náladu. A taky když mě zaujme nějaký nový recept. Samozřejmě že na to musím mít čas a peníze, ale na druhou stranu jsem ochotný dělat i náročnější dezerty, pokud jsou dobré.
izabella929
Nuž a čo sa týka môjho pečenia? pečiem veľmi rada, nie menej ako varím a zaváram...mám strašnú chuť upiecť niečo pekné a chutné...moje recepty väčšinou dostávam od priateliek z Rumunska , Maďarska a CHorvátska..zásobujú ma aj moje susedky...ja nikdy nepozerám na to, koľko to stojí, ale či sa viem dostať k surovinám a či to dokážem upiecť..nemám výlučne vybrané chute, ale ani suroviny, pečiem pre radosť moju a j všetkých, ktorí moje zákusky ochutnajú..nemám rada tortu, vôbec ju nejem, takže sa jej ani nevenujem, hoci uznávam ich krásu a dokonalosť..čo sa týka času, rozložím si prácu tak, aby som všetko stíhala a snažím sa nič nepokaziť..aj ked som dostala už aj také recepty, ktoré ma zarmútili, že sa nedali opraviť, iba vyhodiť/bohužiaľ/zákusok má v prvom rade lákať na pohľad, teda má byť pekný a samozrejme aj chutný...veľmi sa teším, keď je pekný a mnohým sa páči, ale keď ho ochutnajú ten blažený úsmev mi vždy stojí za to..a keď mi syn povie: maminka to je mňam...som v siedmom nebi..a vyslovujem iba to, ako,, babidka,,...že pokieľ sa mi zákusok páči, nezáleží na čase ani na surovinách, upečiem ho...dá sa to potom kompenzovať o týždeň upečiem lacnejší a nenáročný...dúfam, že som odpovedala na všetky otázky.-)
tinaaa84
U mňa tá 1 a 3 moc nerozhoduje, nemám problém pustiť sa aj do náročnejších zákuskov a to sa týka aj varenia. Ale priznávam že na tú 2 prihliadam. Málokedy robím zákusom kde ide napr. 10-15 vajec alebo 3 balenia mascarpone.
lidia3
nevadi mi ani1,ani2,ani3 ale podla ingrediencii si už viem predstaviť aky asi bude kolač alebo zákusok