Rôzne

Ako ten život rýchlo letí...

bozulka - fotkabozulka, 5. apríla 2012

Ešte nedávno som poznala skoro všetkých varecháčov ,teraz stačí že sa nedostanem dva tri dni na Varechu a žasnem...skoro samé neznáme mená.Varecháči pribúdajú ako huby po daždi / vyše 23 tisíc,to majú admini radosť/ a recepty?Myslela som si že už je všetko vymyslené,že nič nové sa už nemôžem dozvedieť,ale napodiv stále je niečo čo ešte nepoznám a tak sa teším a ukladám ako blázon len neviem kedy a hlavne kto to bude variť keď ja už skoro nevládzem a napokon ani nemám pre koho.Ale to mi vôbec nevadí,tak ako mi nevadí kupovať stále nové kucharské knihy...vášeň je strašná choroba :-).
Blížia sa Veľkonočné sviatky a to tu vznikajú krásne aj veselé diskusie a zážitky,už sa teším...
Želám varecháčkam,varecháčom a samozrejme celej redakcii šťastné,veselé a pohodové prežitie týchto krásnych dní,aby šibačom chutili všetky dobroty ktoré určite pripravíte podľa receptov z Varechy...a čo ešte popriať? Dievčence aby vaše polovičky z "Veľkonočnej výpravy" našli správnu cestu domov.

@zareaguj


Diskusia k téme

kuchticka
@bozulka , pridavam sa a zelam ti i ostatnym varechacom pekne sviatky , vela jarneho slniecka a pohodu v dusi.
A coze si nemohla dnes dospat? Pises ako prva, tak dobre rano :-)) ja mam este len vecer 8 hod. a byvam tu vzdy posledna.
pivonka
@bozulka , je jar, zatiaľ podľa kalendára, ale možno sa čoskoro vyčasí. S pekným počasím sa možno aj tebe uľaví a niečo si podľa novej kuchárskej knihy uvaríš. Želám ti krásne Veľkonočné sviatky, zdravíčko a najmä jarnú myseľ.
viera1
@bozulka ,želám Ti pevné zdravie a pohodu a svojej vášne sa nevzdaj.Ja tiež vysvetľujem mužovi,že to,že si kupujem časopisy o bývaní neznamená,že sa budem sťahovať. A tak je to aj s varechou. Želám veľa jarného slniečka všetkým varecháčom.
irenaw
@bozulka všetko dobré, pekné sviatky a nech ti tá vášeň dlho vydrží :-). a krásne sviatky všetkým, nech sa postretáme s tými, čo sú nám milí a užime si aj nejakú tú srandu, jar prichádza s plnou parádou a novou energiou.
alena45
hej, je to taká posadnutosť a pri nedávnych narodeninách mi jeden kamarát poslal sms s gratuláciou a okrem iného mi prial aj veľa lajkov na Vareche. No chápeš ?
rybarkuchar
@bozulka , ako že nemáš pre koho variť? A nás 23 tisíc varecháčov je nič? Vždy si rád pozriem Tvoje recepty. Prajem ríjemné sviatky.
2010
@bozulka , stara varechacka , hlavne vela zdravia a tato pesnicka to povie za mna....




marianne69
suhlasim s @rybarkuchar a my sme ti nic?:-) Ak ja Ti prajem @bozulka prijemne a spokojne prezitie velkonocnych sviatkov.A tvojej vasni pre kucharske knihy plne rozumiem,nie si sama,ver mi:-D
cica2
Zdravie, šťastie, úsmev v tvári, želám Vám všetkým, k sviatku jari! :-)



bozulka
Ďakujem vám za ohlasy, @2010 , ..páni V...a..W veľkí optimisti a ich filmy sú stále nadčasové...
Tiež J.Suchý stojí za zamyslenie,očarili ma tie úžasné dámy mladé duchom.Ďakujem vám za želanie k sviatkom.Vážim si toho že sa vám moje recepty páčili...
@kuchticka , ja som sa nejako pozabudla na Vareche,takže nebola som ranostaj,ale neskorospáč...:-)).
janger
@bozulka , veru ten cas strasne leti, ja sa niekedy az zlaknem...Clovek ma plany, ked je mlady...A zrazu je to za nami...Nuz ale, co uz. Recepty ukladam ostosest aj ja, musela by som zit este najmenej 100 rokov, aby som vsetko stacila uvarit, upiect. V kucharskych knihach sa vyzivam tak isto, ako aj ty. Citam ich ako literaturu ;-). Prajem ti krasne velkonocne sviatky a....@bozulka , var aj sama pre seba, zasluzis si to.
evanaaa
@bozulka moja, to, čo hovoríš ( píšeš), ako by som ja. Tiež mám veľkú vášeň - alebo závislosť (?) kupovať časopisy s touto tematikou a vyžívam sa v nich, najmä v dezertoch a sladkostiach vôbec, bojím sa, že je to už závislosť, lebo som sa zaprisahala, že už toho mám dosť, nemám ich kde dávať, niektoré som ani neprezrela úplne a hovorím si, že niekedy, keď budem staršia (!) sa do nich pustím. A tiež nnnepečiem moc, lebo by nemal kto pojesť ( sme diabetici) a upiecť dve porcie sa nedajú. No, čo už, každý niečo zbiera......
ja ti prajem, aby si sviatky prežila v pohode, iste nebudeš úplne sama a aj keď počasie nevyjde, mysli na to, že ešte bude pekne - v počasí aj v živote.
bozulka
Moji milí,ďakujem vám aj za varecháčov.Vidím že "stará garda" stále žije a to ma veľmi teší.Ešte nečo ma teší...že sme sa my varecháči našli aj na FB a pokračujeme vo "varení" aj iných lahôdok než len tých kulinárskych.
hannah22
@bozulka ,.. želám pekné sviatky, dobré zdravie, peknú jar a veľa radosti aj z Varechy Tebe aj Tvojim blízkym..... a ostatným varecháčom a redakcii tiež....... :))