Rôzne

Ako som sa opäť nepoučila,,,,,,moja večná naivita

podarena - fotkapodarena, 2. februára 2011

Som aká som no skratka som nepoučiteľná.Stále si myslým,že všetko bude OK...Ale???Čo už aj naivita má svoje pre a aj proti.Neviem momentálne,že do ktorej kategirie patrím Ja,ale keď prídem na to,tak Vám to milý moji známo -neznámi rozpoviem.

@zareaguj


Diskusia k téme

cezar07
človek s učí celý život a nikdy všetko nevie
tothka
Človek sa učí v každom veku, no tak aj ja sa chcem poučiť, prezraď, prosím.
arasidka
očúvaj, ty si nejaká mooooc Podarená....vo všetkých hypáčoch zlacnelo, len ty robíš drahoty - tak vrav- a kľudne preháňaj.....
evanaaa
Podarena, my ťa do tej správnej kategórie zaradíme, len treba napísať problém,ak na to prídeš, tak rozmýšľaj a nezabudni sa zveriť. Lebo, ak niet témy, niet ani diskusie.
kuchticka
@podarena - no proste si podarena a tak vitaj na Vareche, nie si tu este dlho. Ucime sa cely zivot a stale nevieme NIC. sme na tom skoro vsetci rovnako - teda s vijimkou tych nenormalnych-Velmi chytrych vedcov a umelcov.
katamama
Máš pravdu kuchtička. Podarená vítaj na Vareche. A píš....
arasidka
A ja vám niečo medzitým poviem, než si to Zvolenčanka rozmyslí. Už neviem v ktorej téme som sa vá m zverila s tou nevydarenou kúpou cez internet - Topschop - igelitové vrecia s odsávaním vzduchu z ich obsahov. Tak pekne do siedmich dní som ich vrátila poštou, a dnes som dostala poukážku na celú sumu, ktorú som pri prevzatí zaplatila. Hm, aj ma to štve, aj som rada, že to tak dobre dopadlo. Inak - malo by tam byť zahrnuté aj poštovné, ktoré som zaplatila pri reklamácii - ale čert ho všm, hlavne že celá suma je už na pošte. Každé poučenie niečo stojí, nie?
katamama
Veru arašidka, čert ber poštovné, aspoň že ti vrátili cenu za kvalitný tovar. Každé poučenie čosi stojí a nabudúce už tie vrecia nekúpiš.
arasidka
No a pre priliehavý názov tejto témy, som to napísala sem.