Rôzne

Ako si zije Zora

silvi - fotkasilvi, 23. októbra 2013

 www.pluska.sk/ipeknebyvanie/specialy/byvanie-slavnych...

Pozrite sa ako si naziva Zora Czoborova, ta zbohatlicka. A my bezni
ludia kde vezmeme na take daco peniaze? dokedy sa budeme
skladat bohatym na ich zivot? Budeme musiet zobrat situaciu do
vlastnych ruk. Tak pekne chcem mat aj ja v byte nielen ona a este
sa skladajme na zivot bohatym.

@zareaguj


Diskusia k téme

garanco
...môže mi byť ukradnutá, aj všetci jej podobní...
elef
nemas jej co zavidiet,bezdetna stara dievka je to tak cim sa ma zaoberat,len handry a ...,nema iny zmysel zivota tak sa zaobera k......ami
tiginko
to by ma zaujímalo, ako si sa poskladala Zore na jej bohatstvo: chodila si cvičiť do jej fitka??
bubaya
Mne sa to vôbec nepáči, všetko je otvorené a prepojené, ani v spálni sa nemôže zavrieť. Pol bytu je obývacia kuchyňa, keď bude variť segedín, napáchne jej tá nóbl sedačka. Ale terasa je pekná a havkovia tiež.
ariela6
jej byt je neosobny chladny a vobec by som sa tam necitila dobre mam rada človečinu maličkosti a byt musí mat ducha čo mu dodavaju dobry ludia možno v obyčajnej drevenici s milimi a veselimi ludmi by som sa citila sto krat lepšie ako v tom ladovom kralovstve čo vlastni Zora .
iwuska
slovac nema co lepsie robit, len rozoberat byty podnikatelov na strankach o vareni. milujem, ked niekto apriori kyda na tych, ktori maju peniaze a tvari sa, ze on plati kazdemu jednemu z nich zivot z vlastneho vrecka. netvrdim, ze takych nie je mnoho, ale keby radsej ludia travili cas premyslanim, ako viac zamakat na sebe, ako obzeranim a nadavanim na majetok inych
ankabanka
Silvi: mat tak tvoje zavistlive starosti...

ked uz, tak radsej sem napis diskusne prispevky, ktore su vecne a hodne tejto problematiky (ktore maju v privlastku varechu), kedze obcas vysmolis ozaj "skvosty"


daniella9
@silvi
No milá pani, a čo ked má honosný byt? každý máme nejaký vkus a ona si ho zariadila po svojom.
A že je zbohatlíčka? Tak ked má dosť peňazí a môže si to dovoliť, tak prečo by mala bývať v nejakej kutici? A prečo by mala byť zbohatlíčka? Ci už len z toho dôvodu, že mať viac peňazí a byť úspešný sa u nás nenosí?
Závidíte? Položte si otázku, čo ste urobili preto, aby ste sa vy mali lepšie?
A nesúdte, aby ste neboli súdená. To čo vidíte, je len pozlátko. Pretože každá minca má dve strany. Ked chcete niečo dosiahnuť, musíte tomu aj niečo obetovať. Ked si to uvedomíte, pochopíte niektoré veci, ktoré sú vášmu zraku skryté:-)

Takže prosím Vás nezávidte, závisť je hrozná vlastnosť a dokáže nerobiť veľa zloby...:-)

A ešte, toto je stránka o varení, radšej pridajte nejaký recept alebo niečo podobné:-)

Good luck

D.
pusta
@silvi , nemyslím si, že je zbohatlíčka, predsa ona niečo v živote dokázala, nuž nech má, čo má.
nemôžeš nikoho súdiť, ani posudzovať len za to, že má viac ako ty a má na viac ako iní. však ju nepoznáš, nežiješ jej život ani jej strasti...
osobne mám veľmi šťastnú povahu - vždy som každému dopriala to dobré a preto ma nikdy nezožierala závisť, ani nenávisť...
nevidím šťastie v hmotnom bohatstve, úplne iné hodnoty znamenajú skutočné bohatstvo :-)
skús to takto :-)
pusta
@daniela9 , úžasne si to vystihla, perfektne napísala, je to presne tak, úplne vo všetkom súhlasím s tebou k tomu niet čo dodať...:-)
marianne
Co vsetko ludi trapi:-))) ludia nerobte z Varechy intrigansku a zavistlivu stoku,lebo sa nakoniec v nej budete kupat sami....
irenaw
mne stačí spokojnosť s mojím životom :-)
elef
a este aby som nezabudla chyt si volajakeho Palffyho a budes mat aj ty silvicentrum:)
radost
@irenaw
joj-spokojnosť so životom svojím..??
to najvyšší level života-za tým si stojím...
kde to učia..??kde taká škola..??
chodiť do nej nechýbala by mi vôľa..!!
si múdra žena..
vieš-čoho je vysoká cena..
dobrý deň všetkým...i šťastie..radosť..
toho ani bohatí nemajú dosť..
:-))
cesminaz
Ked sa Zore jej byvanie paci...tak nech ho ma,je to jej vkus.Mne osobne sa ten byt nepaci,ta kupelna je..no co povedat,ja by som v nej relaxovat nevedela :-)) Ja som iny tip cloveka :-) kebyze mam vela penazi,kupim si obrovsky pozemok aj s niakym jazierkom a kuskom lesa a postavim(ak tam nieje) velky dom ako na farme.Priroda,zvierata,kvety,stromy...a ten krasny nezamenitelny pocit ked sa nadychnes....achjaaaj ;-))
brambora
nechapem co ta to trapi... daj internetove linky aj na byvania politikov... a Zore si sa urcite ty neskladala...
radost
@cezminaz
sny sú vždy krajšie-ako realita...
máme záhradku pod horou..v blízkosti potok...tú nádheru-o akej snívaš...
chodia nám tam srny..obhrýzajú puky azaliek v zime..stromčeky...
v zemi žije hryzec vodný-joooj-čo s ním je za trápenie..žerie mi všetky cibule kvetov..ožiera korienky stromčekov novozasadených-musíme zasadiť do pletiva...
všetko je ináč...
takže-aj Zorino šťastie..byt vidíme..nevidíme dušu...čím sa trápi...
neubližujme si..
:-)
irenaw
@radost doma sa snažili... aj život vie jednoducho ukázať, na čom záleží ;-)
paploska
:-) začínam strácať prehľad. som ešte na vareche????
elixir
@paploska :) túto otázku si kladieme viaceré... už to tu pripomína taliansko-argentínsku telenovelu...
paploska
@elixir rozmýšľam nad riešením, už dlhšie....ale nič ma nenapadá. každý z nás je iný, máme iné priority, spoločenský život, zázemie, rodinu, iné záujmy.... a niekedy mi to pripadá, že varecha niektorým varecháčom slúži ako jediný ventil.....:-))
irenaw
tiež mi niekedy obočie poskočí, ale zas tvárová gymnastika je dobrá vec ;-)))
paploska
@irenaw a to sme chceli s kámoškami absolvať kurz tvárovej gymnastiky a tu to mám zadara :-)
cesminaz
@radost to ja by som si dookola svoj pozemok "oplotila" ;-)) hadam by mi tie srny len nepreskakovali :-)))) ci hej??? @elixir :-))))))) vraj taliansko-argentinska telenovela...super som sa zasmiala ;-D
elixir
Problém je, že človek tu precvičuje len jednu časť tváre, tú nad obočím :) Včera som však na výkladných sklách jedného kozmetického salónu videla reklamu, že nepoužívajú botox, ale žehlia... ;) Takže v najhoršom, až raz budem mať čelo ako hroch, tak viem kam ísť :)
irenaw
@elixir smeješ sa, mračíš, zhíkneš, otvoríš doširoka oči, posúvaš tie perly ďalej, to je celkom veľa tvárových svalov ;-)
irenaw
keď tak rozmýšľam, ešte som nevidela hrocha s vráskavým čelom, postačí peeling :-)))
elixir
@irenaw no áno, potom príspevkami užívateľov "iného typu" sa tie mimické pohyby vyvážia :)
radost
@cesminaz..m áme oplotený..pre vysokú to preskočiť nič neni...:-)
ale zase-aj tie ťažkosti prispievajú k farebnej života kráse...:-)
arasidka
A ja vám tak poviem, že som dnes napasírovala nejaké tie litríky šípkovej drene, fajnej, hustej, nepichlavej, lebo som ju zbavila všetkých chlpov :)A tak si vravím, takú fajnú maškrtu, plnú vitamínov nemá ani Zora! Ja viem, bola to drina, nazbierať, vyčistiť, dorobiť, ale sa vraví babka k babce... A za to všetko vďačím mojej mame, starej mame, jej mame ,.... atď, pretože ma to naučili . Pamätám si, ako mi babička vravela:" Dzifča moje, chudobní sme boli celé roky, aj naši pred nami a ešte pred nimi... Ale ani chudoba nás nenaučila kradnúť, od jari až do Vianoc sme si priivyrábali k životu korunkou, raz to boli snežienky, potom konvalinky a fialky, na jeseň stačilo vybehnúť do chotára a naoberať šípky, bratislavské paničky sa išli zblázniť, keď sme so šťavou prišli na Centrálne trhovisko, a keď sa blížili Vianoce, piekli sa oplátky. A tak vám dzeci naše moc teho po nás neostane, ale keď budete chcieť, budete si vedieť vyrobiť korunky, poctivo, aj keď pracne. A tak prišiel čas, keď som tajomstvo ich receptov zdedila, naučila sa čo a ako, a dnes nemusím ísť ani na Centrálne trhovisko skoro ráno, po šípkovú dobrotu si ľudia prídu sami. Ja viem, nie je to bohatstvo, z ktorého by sa dalo zbohatnúť, ale - babka k babce....A teraz si idem dať zo deci červeného rozolíšu, trošku si ho prisladím a budem "čut", jak mi vitamíny B,C,D,E,K a kúsky toho férumu budú cupotať dolu hrdlom :))) Zdravím ťa, babenko moja, dobre si ma naučila :)
cesminaz
@arasidka naaaadherne ste to napisali....ano viem,z rozpravania mojej babky,ktory sice mali "salas" a vela zvierat a polia,ale neboli bohaty.Sami si vyrabali syr,maslo,smotanu...atd,vsetko-kazdy kusocek si nadovsetko vazili.Sice sa vraj od rana do vecera nadreli :-) ale boli "stastny a spokojny".Ludia boli volakedy iny,sice chudobnejsi,ale spokojny aj stym malom co mali a hlavne"ludskejsi".Vela dnesnych ludi,ani nevie co je vlastne byt stastny a spokojny.Teraz ide vsade len o peniaze,pekne modne saty,kto ma lepsie auto atd.Co znamena byt stastny ani nevedia... @radost ako vravis,aj starosti musia byt :-)) ale urcite by si to miesto kde byvas,nikdy nevymenila za ine..je tak? Napriek vsetkej zlosti co ti tie srnky robia... ;-)) a hnevaju ta,si stale plna "radosti" ktoru nam tu na vareche rozdavas tvojimi krasnymi basnickami ;DD DAKUJEME
silvi
abdul no asi chronicka zavist podla teba. No urcite mi tuto dg zavidis
kuchticka
@arasidka mila, ved si ma skoro rozplakala, tak pekne si to napisala.
Nasa @radost basnicky pise, dusu tiez povznesie, takze jej vdaka za vsetko co kedy prinesie.
jarasima
no čo všetko ťa netrápi ....a tvoj komentárik - No urcite mi tuto dg zavidis- to je že ako čo závidieť? asi mi to nedochádza....si na vareche a nie na bulvári. neviem čo riešiš.


silvi
neurazajte ma lebo prestanem dvihat urovnej tohto portalu mojimi prispevkami