Rôzne

Ako sa máte ??

lucincek - fotkalucincek, 24. septembra 2011

Čaute všetci varecháči, :)
...píšem len tak narýchlo, ani neviem, či je toto diskusia alebo nejaký zážitok... ale to je celkom jedno..
Len som vás chcela pozdraviť, všetkých... :D
Možno už ani neviete kto som.. (haha-nevadí), veď už pomaly nič nepíšem, nepridávam... :(, a to som si povedala, že tento šk. rok sa budem viac zapájať, viac komentovať, a tak. No nejako mi to stále nevychádza, neviem, nechcem sa na nič vyhovárať, ale myslím, že to bude aj tou školou.. asi som si postavila príliš vysoko latku keď som sa pred dvoma rokmi hlásila na zdravotnícku školu (odbor: farmaceutický laborant)..mala som také super predstavy, že čo sa všetko naučím, že konečne budem našim lekárom aj niečo rozumieť... haha (asi som veľmi naivná)
..1.ročník bol celkom v poho... ešte na nás ako-tak brali ohľady, že sme tam noví..rozprávali nám, čo sa všetko naučíme za tie roky, že budeme lieky pripravovať, na praxe chodiť do lekární... krásne sa to počúvalo....
no teraz...už nie sme prváci... už nie sme tí najmladší..(čo je aj celkom výhoda:) ).. už na nás tlačia trochu viac. A hneď od začiatku... je to proste už o inom...no dúfam, že tú školu dokončím.. :) (inak už 1 baba od nás prestúpila)
..okrem toho doma mám tiež dosť toho, ale to pozná asi každý..
...som rada, že som našla túto stránku, že som sa zaregistrovala, chcem sa poďakovať, tímu, že vymysleli niečo takéto :))
... asi by som už mala končiť.... (zrejme to vyzerá dosť chaoticky nelogicky, to čo som popísala... možno vás to ani nezaujíma, ale musela som to niekomu povedať...:)
..a tak som vám vyrozprávala čosi o mne..:)je mi ľúto, že ma tu nie je vidno tak často, rada by som to nejako napravila, ale fakt mám toho dosť.... :((
..tiež som rada, že sa aktívne zapájate, pridávate nové rcp (ani som si ich nestihla pozrieť všetky:( )..STE ŠIKOVNÉ DIEVKY (aj chlapi :)), LEN TAK ĎALEJ, NECH SA VÁM DARÍ, VEĽA ŠŤASTIA PRI NOVÝCH RCP..budem sa snažiť nejako tu byť aj dlhšie, a konečne niečo pridať :)
som rada, že vás mám :D:D:D

@zareaguj


Diskusia k téme

babinka
a vies, ze si mi urobila dobru naladu, ze si tu takto prihopkala, pozdravila nas - vyrozpravala.... a sup nazad do svojho brlozka, dala si vediet, ze nezabudas, len ten cas. Nenahanaj sa, mas privela konickov a tuzieb - treba ich plnit, a hlavne skolu - drzim palceky, aby si vsetko v dobrom stihala a jednym ockom nakukla obcas aj tu :)
evas13
Vitaj a za každých okolnosti vydrž, už keď si si tú latku postavila vysoko. :)
violetacamorova
@lucincek aké milé od teba, že si pozdravila varecháčov, prajem ti tiež, aby si vydržala, vybrala si si pekný odbor a to sa stáva, že človek si niekedy myslí, že už nemá sily, ale často sa oplatí vydržať!!!!
klaura
Aj z tohoto tvojho príspevku vidieť, že sme tu jedna veľká rodina ... keď sa niektorá(ý) z nás potrebuje vyrozprávať, vždy nájde svojich poslucháčov. A to sa mi veľmi páči ... a tiež sa mi páči tento tvoj príspevok ... tiež mám veľakrát potrebu si vyliať srdiečko ... Tiež sme radi že si tu ... držím všetky palčeky ... :)
bozulka
@lucin ček, vôbec nevadí že sa neukazuješ,určite na to máš dôvod-škola,celú kopu záujmov,ale si milé stvorenie/aspoň podľa tvojho písania/ plné optimizmu a to je dobré.Keď budeš chcieť tak sa ozvi a vždy si medzi nami nájdeš čitateľov/poslucháčov/ čo ťa potešia..podržia v ťažkých chvíľach,zažila som to na vlastnej koži...preto sa sem stále rada vraciam.
Želám ti úspech v škole,dobrú náladu a naďalej veľa optimizmu!!!
tothka
@lucincek som rada že si taká aká si, pripomenula si mi dievča spred mnohých rokov, plnú elánu a túžob, snov. Verím, že sa ti splnia tvoje očakávania a nezabudni, tu, na vareche sú ľudia, ktorí si vypočujú /prečítajú/ všetko, čo napíšeš o svojich pocitoch a názoroch, túžbach a úspechoch, ale aj sklamaniach. Občas aj pridaj niečo, komentár, alebo aj nový recept, určite sa potešíme.
hubata
Tak toto by som neočakávala od mladej slečny, si ma prekvapia. Myslela som že mladé sú sama diskotéka, modrookí frajeri a naraz tu ty banuješ že nemôžeš prísť sem kde sa varí, hovorí o zlých manželoch, deťoch, vnučkách. Držím ti palčoky a prídeš keď budeš mať čas: a jesenné pľušte ťa sem vrátia.
verka1
Nedaj sa odradiť a študuj. Aj nás strašili, ale nevystrašili. V živote je dôležité vzdelanie, tak ti držím palce a sem tam daj o sebe niečo vedieť.