Rôzne

Ako pribrať ?

lara1705 - fotkalara1705, 22. augusta 2013

Už 10 rokov mam tu istu vahu, radšej nepišem kolko mam ale na
môj vek dosť malo, necitim sa niejako zle ale chcela by som pribrať.
Každy mi len hovori, že kedy už konečne priberiem. Vraj po detoch
priberiem ale ani to nepomohlo. Väčšina by chcela schudnuť ale ja
naopak. Vie mi niekto poradiť? Nejake vitaminy alebo niečo ine.....

@zareaguj


Diskusia k téme

goralik
nič ti nepomôže, jedine anabolické steroidy xixixi radšej daj recept jak si držíš váhu že si vezmem príklad, lebo zo mňa už je barišňa
smejkad
najradsej by som , keby sa dalo - prid, ja ti dam zo svojho kolko len chces :-)))))))))))
ale vazne, co sa priberania tyka, mas dve moznosti - pribrat do tuku ( to nejdem riesit) a pribrat svaly - tu tabletky vela nepomozu, potrebujes vydatnu stravu s mnozstvom kvalitnych bielkovin , klasika zdrave celozrnne obilniny a podobne, minimalne 5x denne, nieco ako sa vari malym detom :-))) ale hlavne cvicit , cvicit a cvicit. Vydatne jedlo ti zabezpeci stavebny material a cvicenie stavbarov svalovej hmoty :-), no a ti stavbari maju malinke rucicky, tak treba byt trpezliva :-)
ale po pravde - ak sa vo svojom tele citis dobre a zdravo - asi by si sa mala riadit sebou, nie ludmi, ktori v tvojom tele neziju :-)
radost
ja tvoje problémy chceeeem...byť štíhla nech zjem čo zjem..to je môj sen...mohla bych sa dláviť dobrotami...ak si zdravá-dakuj bohu-a neváž sa...pekný deň...:-)))
..a furt oblečieš všetky veci-boooožeeee...šak ti závidíme všetci...
gman
lara, mozno Ti vsetci tajne zavidime Tvoj "problem" ale mozno v konecnom dosledku je Tvoj problem vacsi ako nas... ked nevies pribrat, urcite to nie je ok. evidetne Tvoje telo nedostava to, co by malo alebo si to zo stravy zobrat nevie. zase dolezite by bolo vediet, co zjes, popripade co robis. lebo je vela ludi, ktori tvrdia, ze jedia vela a stale, ale jediz ozaj len ako muska. lebo zjest pol rozka a potom niekedy vecer jablko alebo tak, z toho clovek nepriberie nikdy. kaloricky vydatna strava a s tym cvicenim opatrne. nie je cvicenie ako cvicenie. kedze potrebujes nabrat, odporucal by som silove (anaerobne) cvicenia skor ako vytrvalostne (aerobne). drzim Ti palce
katica76
ak si "ektomorf" tak naozaj mozes velmi tazko priberat. Spravny nazor je ten, ze je zbytocne naberat tuk, potrebovala by si pribrat svalovu hmotu a to je tazsie. Zacni cvicit, vydatnejsie jest a podla mna sa prestat trapit s postavou. Nesuhlasim s nazorom ze nieco nie je v poriadku ked nemozes pribrat. Ak si takato roky, tak jednoducho je to len preto ze mas zvyseny metabolizmus a nic zle sa nedeje. Zdravo jedz, hyb sa :-) ak aj nepriberies, tak si pekne vyformujes postavu.
gabriele
moja dcera mala ten isty problem...vyzerala ako cibik...pojedla toho aj za troch...ale bola sama ruka sama noha :)...vselico vyskusala...a nakoniec jej pomohli enzymy...bio zyme od firmy swiss
lara1705
nemam žiadny problem so zdravim, už som bola aj na vyšetreni a všetko je v poriadku. Veľa znamych by mi dali svoje kila, aj by som brala, keby sa dalo :-)
marianne
moja babka by povedala mila @lara1705 : Treskni si po ustach a neruhaj sa Panu Bohu:-)) nemas ziaden problem so zdravim,vsetko je v poriadku a si stihla....a to,ze Ti druhi vravia,aby si konecne pribrala je ich problem, zavidia ..:-) aj oni by mozno chceli... a tie svoje kila nech si nechaju...
marianne
ale keby si tak silou mocou chcela tiez Ti zo 3 kg spustim:-)))
malusa
Ked si zdrava a nemas problemy neries to,co by za to ina dala :-(
manya
mám kolegyňu, čo aspoň raz týždenne rozoberá taký istý problém, ja mám opačný, po chemoterapii som pribrala a dole to nejde ani náhodou, tak buď rada, že si zdravá a štíhla a potichu nám, čo sme pri tele, môžeš závidieť, ja ti to dovolím a ak by sa to dalo, tak kolegyni som sľúbila 10 kg a mám aj pre teba. Srandujem.
lara1705
marianne nemam problemy so zdravim, myslela som to tak, že štitna žlaza väčšinou je problem ked človek je štihly