Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 9 najnovší komentár včera 18:23
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 1079 najnovší komentár včera 20:35
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 1079 najnovší komentár včera 20:35
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 9 najnovší komentár včera 18:23
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár 14. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 537 najnovší komentár včera 20:35
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 9 najnovší komentár včera 18:23
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO -
Tvarohovo-makový koláč s mandarínkami VIDEO -
„Pošťastilo“ sa vám pripáliť omáčku? Takto ju ešte môžete zachrániť VIDEO -
Nemáte poruke košík na nakrájaný chlieb? Poskladajte si ho z utierky! VIDEO
-
Fastfood za totality: Na toto sme pred revolúciou chodili do mliečnych barov a lahôdok. Starší si pamätajú, mladší neuveria -
Mesiac do Vianoc: 15 najklikanejších sladkých receptov minulých sviatkov -
Čo variť tento týždeň: 14 inšpirácií na obedy a večere počas pracovných dní aj na prvý adventný víkend -
Niečo na nakopnutie: 11 receptov na kávové koláče, ideálne sladké povzbudenie -
Tajomné hurmikaki: Ako trpký plod premeniť na šťavnatú sladkú explóziu chuti -
11 hrnčekových receptov: Bábovka, muffiny, buchty, medovníky aj krémové zákusky, ktoré upečiete aj bez váhy -
12x pudingový koláč: Upečte si kysnutý závin, prešívanú deku alebo rezy macocha
zdroj: babskeveci.sk (Lucia M.)
www.babskeveci.sk/s-tymito-trikmi-do-kuchyne-zo-zosita-mo...
Žena z indiánskeho kmeňa Ajmarov roztláča bosými nohami zamrznuté zemiaky v horách La Cumbre 22. júla 2013. Po stáročia ľudia v bolívijských Andách jedia zemiaky sušené mrazom, pričom využívajú nízke teploty v horách. Na konci zberu poľnohospodári vynášajú obrovské vrecia zemiakov až na zasnežené Andy, rozložia zemiaky na zem a čakajú tri dni, kým nezmrznú. Potom zemiaky s holými nohami roztlačia a výslednú kašu sušia na slnku, kým nestmavnú. Extrémne teplotné výkyvy v Andách predstavujú ideálne prostredie pre prastarú metódu spracovania a uchovávania inak horkých a nejedlých zemiakov - chuno. Sú ideálnou potravou na dlhé pochody a tešia sa veľkej obľube zákazníkov na miestnych trhoch.
...moje nervy...:-)
Z tohoto úhlu pohledu jsme rozežraní až stydno.