Rôzne

Ako jej povedať, že mi to nechutí?

alpynus - bez fotkyalpynus, 17. apríla 2012

dobré ráno,

mám frajerku, sme spolu skoro už tri týždne. nedávno mi začala
pripravovať sendviče, do ktorých cpe čudnú omáčku alebo ja
neviem čo, možno veľa cibule a málo paradajok, proste nechutia tak
ako zo subway.

ako jej mám povedať, že mi nechutia?

@zareaguj


Diskusia k téme

evusik
myslím, že najlepšia je priama reč a úprimnosť... veď keď ste sa po troj týždňovej známosti dostali tak ďaleko, že ti robí sendviče, tak bude len rada keď jej povieš čo by si v tých sendvičoch rád mal :-)
marcy
dobre Ti radia :-),vždy buď sám sebou
ethanel
Tak to musi byt laska ked po 3 tyzdnoch uz zacala robit SW B-) mylim ze by si jej mal povedat na rovinu bed nemoze vediet po tak kratkom case vsetko ;-)
misa1
a preco chces, aby ti jedlo pripravene doma chutilo ako jedlo z fast foodu? :-) ...ak ti tam dava vela cibule, tak jej povedz nech ti jej tam da menej.
afataga
najskor sa jej opytaj co tam dava a potom jej povedz, ze napr. mas rad paradajky, ze ju prosis, aby ich tam dala viac, alebo naopak, ak tam dava nieco co nemusis, nech tam toho dava menej alebo vobec nie, neviem kolko mas rokov, ale ak ti mozem poradit, tak vystihni ked ma dobru naladu, aby ti to nehodila do hlavy :-)
ela77
žienky, 15.-16.4.2012 nám tu pribudla partia Birdzákov, tak pozor možno si vás svojimi otázkami v diskusiách iba doberajú, neberte ich celkom vážne. Možno nepochodili na iných fórach tak to skúšajú tu. Ale je to samozrejme iba môj názor.
ela77
sú to asi mladí ľudia, ktorí nemajú čo robiť a tak sa vyžívajú na internete fórami a blogami a pod. nič v zlom.
zdenkas
dobre radia-vymeň ju:),alebo si sendviče rob sám.:)
drejka
a oblubte si birdzakov! :)

my sa radi smejeme, ale nehryzieme! no cak @pubi :)
nadia56
@alpynus , navrhni jej, ze budes nasledujuce dva tyzdne pripravovat sendvice pre oboch zase ty , budu podla tvojej chuti a tak tvoja frajerka zisti, co ti chuti, neurazi sa, nemusis ju menit a raz sa mozno spolocne zasmejete nad tym, aky si mal problem povedat jej, ze tie jej sendvice nie su prave podla tvojej chuti:-)
celeblith
odporucam ti zjest vsetko :) a tes sa, ze mas jedlo zadarmo a bez roboty :)))
hubata
Načo by si jej to hovoril prosím ťa ...... za 30 rokov bude vysedávať pri notbuku, a klikať na recepty z www varecha bodka sk.
Aj ja som začínala s čudnými omáčkami v rohlíkoch ......
thrwtchr
Dobré ráno, alebo už skôr dobré skoré predpolnocie.
Milý @alpynus , mali by ste sa nad sebou zamyslieť.
Je to, čo sa snažíte dosiahnuť, ozaj také podstatné?
Pokiaľ viem, trojtýždňové frajerky vyžadujú palivo, ktoré sa nedá zohnať len tak na hocakej pumpe. Hovoria si, čo ma po sendvičoch a ustavične opúšťajú kuchyňu s úmyslom ľapotať s kamarátkami alebo... vlastne, to je jedno. S úmyslom. Opúšťajú. Kuchyňu. Opúšťajú kuchyňu!
Treba okamžite nastoliť tvrdý režim a zaplatiť kuchárske kurzy, inak tam tie kentusy z pomletých kravských mŕtvol a podzemných hľúz budete mať stále.
Stále.
alpynus
@thrwtchr dobré obedie.
všetko by bolo skvelé, len keby navrhnutá koncepcia bola súdeliteľná s koncepciou aktuálnou, takže a hlavne možno si ešte chvíľu budem krájať veci sám.

@ostatok ste láskaví, vravím vďaka