Rôzne

Aké sušené mlieko?

tinkaa23 - bez fotkytinkaa23, 6. decembra 2021

Kuchárky/cukrárky pomoooc! Do zákusku
potrebujem sušené mlieko... Kde také
niečo kupujete? V lidli som našla len caffe
creamer, v jednote mali sojovu nahradu
mlieka... Môžem nieco z toho použiť?

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Asi sa treba lepšie podívať, alebo spýtať priamo v predajni, mali by ho mať všade, ja som ho dokonca v Kauflande kupovala, ale dávnejšie.....
tomeska
V marketoch už najviac predávvajú ako píšeš. caffe creamer, a klasik sušené mlieko je tam vzácnost'. Skús malé obchody. Ja robím marcipán jedine z cc, Normál suché mlieko je asi 3,4 i viac x drahšie. A vždy sa podaril. ale musíš trafit' množstvo cukru a masla aby sa ti neroztekal. Tiež každé cc je iné- jemné, hrubé ... Chut'ovo je dobré. Aj suché je tučné, polotučné, odtučnené. ....
smejkad
Malé potraviny ako Milk agro, oni vyrábajú a určite vždy majú
V najhoršom prípade majú aj na heureke
45678
Ja som dala do plastovej fľašky naliala čokoládu,na vrchnáku urobila dierku a striekala cik-cak. Fľašku dám do horúcej vody a čokoládu vždy rozpustím na požadovanú teplotu .
45678
@45678 (7.12.2021 13:16)

Komentár patrí k tvorbe k dôrazu ako robiť cik -cak s čokolády 🙈
Sušené mlieko som kúpila v Coop .
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
V Bille majú. Len som musela osloviť predavačku, nemohla som ho tam nájsť.
viera1
Milk Agro teraz 2,69€/400g polotučné a tesco Laktino 5,49€/400g polotučné aj plnotučné ☺
tomeska
@mirop (7.12.2021 06:19) to bez debaty, ja som myslela ten, čo sa z neho robia kdeaké figurky , pot'ahy na torty a podobne. Ten ""falošný "" .

tomeska
A , tinkaa, ak pridáš viac info ako chceš použit' suš. mlieko , možno dostaneš i viac " osvedčených " rád a trikov ako a čím nahradit', ak ho nemáš .
sovka62
Roky kupujem v Kauflande sušené mlieko Bohemilk, majú ho vždy. Je najlepšie s akým som kedy pracovala, iné, napr. Laktino sa zhrčkajú, toto sa rozpúšťa bez problémov. Robila som z neho aj figúrky, bez problémov.
kukulienka71
V Coop malej predajni mali u nás sušené plnotučné mlieko - bielo-červený obal - musela som sa spýtať, lebo som ho nevidela :-D menšie balenie, nie krabicové, na aké som bola zvyknutá predtým.
mamamaria1
V kauflande pri mlieku ho nájdeš, býva na hornej polici. Zväčša je tam dosť široký výber, kravské plnotučné v červenej krabici, polotučné v modrej, ale aj sušené kozacie, sójové atď.