Rôzne

Ahojte.

stefanm - fotkastefanm, 1. januára 2011

Teraz,teraz som vstal,pozriem von oknom a tam 2011 :)Zase som prespal novoročný príhovor prezidenta republiky?!?!Ale čaká ma ešte "príhovor" manželky!!!A zase si budem musieť dávať nejaké predsavzatia.Ja si dávam stále rovnaké a stále ho dodržím :..."a toho roku neprestanem ani fajčiť ani piť"!!!A čo vy?Aké si,okrem : ..."schudnem do leta do minuloročných plaviek",dáte vy???

@zareaguj


Diskusia k téme

gittka
žiadne,lebo aj tak to nefunguje...ale od zajtra(vlastne od pondelka )idem chudnút:-)))inak velká psina dat si také,ktoré sa dodrží!!!!!!!!!asi si dám,že miesto chudnutia budem priberat!!!je reálnejšie,že sa dodrží!!!
alexdidi
Tiež si myslím, že to neplatí, tie novoročné predsavzatia, ale výnimky potvrdzujú pravidlo...presne pred troma rokmi manžel povedal: od Nového roku nefajčíme. Chytila som sa toho a síce nie presne od 1.1., ale od 20.1. a sú to už tri roky...a som na seba aj patrične pyšná za tento úspech....manžel, ako iniciátor tohto predsavzatia fajčí ďalej. Takže niekedy to aj vyjde....
honestka
Nedavam si ziadne predsavzatia ani nic podobne a pri konci roka zistim div sa svete, ze som vsetko prekrocila-zazrak, ako ked sa plnili nase patrocne plany. Veselo aj do toho Noveho roka Stefan!
dorisa
Ani ja si nedávam žiadne predsavzatia, a načo, ved ja som "perfektná a bez zlozvykov" :)))))))))))))))))))))
altyn
Ja si dám predsa len jedno predsavzatie: budem sa snažiť dostať sa častejšie na varechu!!! :-)))
frezia68
Najlepšie sa žije bez predsavzatí a sľubov,aspoň v mojom veku.Lebo,čo musím.....aj tak urobím a sľubovať si niečo,čo ťažko sa plní ? Načo sa stresovať,radšej si užívam každý deň aj s prehreškami( menšími,najmä v jedle ) a teším sa aj z toho,že nič " NEMUSÍM"....len ak chcem :-))) ( a chcem,keď MUSÍM,ale je to rozdiel....nie? ) NO,radšej končím,akosi som sa zamotala.Ale veď len jeden Fernet :-)))
evusik
koľko silvestrov som si ja nešťastnica sľubovala, že prestanem fajčiť a nič.... momentálne nefajčím už štvrtý rok, nedávala som si žiadne sľuby a prestala som fajčiť prostred roka ..... takže na novoročné predsavzatia neverím, ale držím palce všetkým ktorý to skúšajú :-)
marianne69
Ja sa priznam,ze Novorocne predsavzatia som si davala,ale casom som prisla na to,ze zbytocne..Viac dosiahnem,ked nic neplanujem...ak mam noz na krku,ze musim.....tak just nie a nie...takze necham predsavzatia tak a ono sa to nejako spravi,na moj udiv dobre...
arasidka
novoročné predsavzatia? Hm.... ja si dávam predsavzatia vždy,keď niečo pokazím - "už nikdy viacej", alebo sa dívam do zrkadla, a je jedno, či je to na jar, alebo v inom ročnom období :" a dosť... už ani gram...", alebo sa vraciam z obchodu :"tak, a od zajtra šetrím..." , takže "novoročné predsavzatia" sa u mňa volajú:"celoročné"...
kuchticka
Ja asi ako @frezia - tesim sa z toho, ze nieco nemusim, ale ak iba chcem, alebo ako @arasidka - celorocne predsavzatia. Nikdy som si nedavala ziadne predsavzatie do buduceho roku.
arasidka
predsavzatia sem - predsavzatia tam , ale ste si všimli vážení, čím to asi bude , ha? Že čím sme starší, tým vyššie cena sú v obchodoch ... já ti nevím, Karle ...:)))))))))))
sovka62
@frezia68 , jednotka s hviezdičkou. Žiť a nechať žiť, to je moje jediné predsavzatie, nielen na Nový rok.
babi
čo to je predsavzatie? to čo sa nikdy nesplní a tak načo sa trápiť nejakými predsavzatiami. Tešme sa že sme tu, máme spoločné záujmy, nových priateľov, ešte stále chuť do života a tak ako to tu už odznelo, robme len to čo nás teší, čo sa nám páči a robme to kedy my chceme a nie kedy musíme
hannah22
@fr ézia, úplne správne , žiť a netrápiť sa hlúposťami a jediné predsavzatie ktoré mám, je dožiť sa ďalšieho roku, lebo vážení už aj v našom lese padajú stromy a preto : žime kým sa dá a veselo.... :))
dajanca
Tak toto predsavzatie sa mi veľmi páči @hannah22.... "dožiť sa ďalšieho roku" pridám sa, ak súhlasíš :-))
violetacamorova
Pre mňa je jediným predsavzatím snažiť sa dobre prežiť každý jeden okamih života a to je dosť náročné, iné predsavzatia si nedávam.
enge149
aj ja súhlasím a všetkým prajem priateľov na ktorých nikdy nezabúdame...a v zdraví sa ďaľšieho roku dožijeme...
vcelka
Kedysi som si z predsavzatí tiež robila srandu. Potom som ale zistila, že kedykoľvek počas roka prichádzajú chvíle, keď si človek potrebuje pohovoriť sám so sebou, urobiť si v mysli poriadok, pripraviť sa na nejaké riešenie, zmenu. Nemusí sa nám podariť predsavzatie "nastopro" dodržať, ale aspoň si potrebu nejakej zmeny či úlohy uvedomíme. Tak prečo nie práve na Nový rok po medzisviatkovom oddychovaní? Ja som si, napríklad, predsavzala, že sa už nedám do nepríčetna vytočiť ľuďmi, na ktorých mienke mi nezáleží. Prečo ma každá hlúposť, závisť, zákernosť, nespravodlivosť, primitívnosť, neslušnosť, nezdvorilosť, netaktnosť... dokážu tak hrozne vytočiť, že si to potom ventilujem na nevinných??? Tak s tým už musím prestať. Či sa mi to podarí, neviem, ale určite sa o to pokúsim...
bozulka
Do Nového roku si nedávam už dávno žiadne predsavzatia,lebo sa mi nedarilo plnenie a potom som mala výčitky.Boli typu -schudnem,budem šetriť,nebudem v potravinách brať ako na rohy lebo dnes sa dá kúpiť všetko u nás aj celých 24 hodín,tak načo zásoby?To sa mi nedarí stále.Teraz si dávam "záväzok" že nebudem na Vareche viac ako 1-2 hod denne.Ani to sa mi nedarí.Tak potom neviem...Ale čo sa mi darí je to že večer keď sa pozriem na seba v kúpelni-poviem si Božulka si dobrá,nikomu si neublížila,žiješ dobre hoci si narástla o nejaké to deko!!!Tak želám všetkým aby ste žili dobre !!!!!
babinka
ako sa vekom menia nase predsavzatia, sluby, zavazky... vlastne uz nic nechceme, len zdravie, pokoj, klud, a par usmevov za den :)