Obed


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty obed:

«1 2 ...732 »
Kuracia panvička so zeleninovými rezancami Kuracia panvička so zeleninovými rezancami Vaše

1.Kuracie si nakrajame na kusky, zmiesame so sojovou omackou a pretlacenym cesnakom a ciernym korenim-nechame odpocinut. 2.Vsetku zeleninu si nakrajame na rezance pomocou skrabky na zemiaky. 3.Na masle si oprazim kuracie kusky par minut, nasledne pridam vsetku zeleninu, zamiesam, osmahnem a prilejem deci vody/gastanovej vody/vyvaru/bieleho vina...Mozem nachvilku prikryt, ak chcem viac stavy. Ak nie, nechame vodu za staleho ,,prehadzovania,, odparit :) 4.Dosolime podla chuti, pridame lyzicku masla na zjemnenie

Rýchla pizza z chleba Rýchla pizza z chleba Vaše

Opäť som tu s "rýchlovkou" ;-)

Špenátové palacinky ako rezeň Špenátové palacinky ako rezeň Vaše

Nie je to nič neobvyklé. Obyčajné slané, špenátové - plnené palacinky, obalené ako rezeň. Určite sa fantázii medze nekladú a každý si môže recept prispôsobiť podľa vlastných predstáv a chute.

Pizzovníky Pizzovníky Vaše

Tento recept robi moja mamka a chuti mi ovela viac ako pizza, pretoze pizza hned obschne a tieto suorviny su stocene vo vnutri, tak je to cerstve aj na druhy den ;-)

Kačacie pečienky na červenom víne (fotorecept) Kačacie pečienky na červenom víne (fotorecept) Vaše

Mali sme ich na obed v sobotu...veľmi chutné pečienky dusené na červenom víne..

Recept bez obrázku Fazuľa na mexický spôsob Vaše

Toto jedlo je vhodné na rýchle a nevšedné pohostenie návštev, no môže byť samozrejme aj k obedu či inej príležitosti

Losos na zemiakovom hniezde s pórom Losos na zemiakovom hniezde s pórom Vaše

Veľmi rýchle a chutné jedlo..

Smotanovo-syrové kuracie prsia (fotorecept) Smotanovo-syrové kuracie prsia (fotorecept) Vaše

Pridávam další výborný, veľmi chutný, rýchly a ľahký recept zo série mojich receptov pohodlného nedeľného varenia pre záujemcov, ktorý sme mali včera na obed.

Teľacie líčka na červenom víne Teľacie líčka na červenom víne Vaše

Môj splnený kulinársky sen . . .

Lacné jednohubky Lacné jednohubky Vaše

Namiesto oskrabania - okrajame zemiaky nozom a nevyhodime supy.

Pekingské mäso (fotorecept) Pekingské mäso (fotorecept) Vaše

Zas jeden rcp z historickej knihy Čínská kychyně

Pečené baklažánové guľky Pečené baklažánové guľky Vaše

Pre milovnikov baklazanu mozno zaujimavy recept ;)

Perkelt zo sójových kociek s tvarohovými haluškami Perkelt zo sójových kociek s tvarohovými haluškami Vaše

Z mojej kuchyne a nápadov. Ľahké pôstne hlavné jedlo.

Hovädzia roštenka s ryžou a pečenými zemiakmi (fotorecept) Hovädzia roštenka s ryžou a pečenými zemiakmi (fotorecept) Vaše

Hovädzie často nerobíme, ale keď už, tak si to vychutnáme.

Dusený maslový losos Dusený maslový losos Vaše

Porcie lososa ochutíme citrónovou šťavou, soľou, bielym mletým korením, kmínom a necháme chvíľu uležať (15 minút).

«1 2 ...732 »
Aktuálne súťaže

Súťaž na apríl o najlepší nápad, návod či fotopostup
Aj v apríli pokračujeme v súťaži o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady.

Súťaž na apríl o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Pridajte sa do súťaže o najlepší recept aj v apríli. Hľadáme najobľúbenejšie recepty v kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).

SÚŤAŽ: S farbami vás pečenie bude baviť
Koláče a zákusky by nemali len dobre chutiť, ale aj lákavo vyzerať. Dr.Oetker teraz prináša novinku, ktorá poteší všetky milovníčky pečenia a zdobenia.

Súťaž „Najkrajšia veľkonočná kraslica“ na Pravda.sk
Veľkonočná súťaž o najkrajšiu kraslicu na Pravda.sk pokračuje aj tento rok.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Marec
Apríl 2015
12 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Magazín

Igorove prsia
Odborná degustácia vín k 20. ročníku Vínnych trhov Pezinok je za nami. Päť komisií prehodnotilo takmer päťsto vín za dva dni.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Marjeta Kosec: Kúsok Slovinska v Prahe
Hoci Slovinsko zaberá plochu, ktorá je menšia ako polovica Slovenska, vďaka vplyvom okolitých štátov je jeho gastronómia nesmierne pestrá. Na Slovensku ešte slovinskú reštauráciu nemáme, zato v Prahe je jedna, ktorú sa oplatí navštíviť.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 14/2015: Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl
Časopis Varecha v štvrtok 2. apríla v denníku Pravda.


TOPlist