Obed


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty obed:

«1 2 ...687 »
Saltimbocca (teľacie rezne) so šalviou a maslovými haluškami Saltimbocca (teľacie rezne) so šalviou a maslovými haluškami Vaše

Vynikajúce a na prípravu rýchle jahňacie s šalviou a ľahkými haluškami podľa Jaroslava Žideka

Zapečené cestoviny so syrovou omáčkou Zapečené cestoviny so syrovou omáčkou Vaše

Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente, zlejeme a premiešame s maslom alebo olejom, aby sa nezlepili. Eidam a Cheddar (alebo iný syr podľa chuti) nastrúhame, nivu rozdrobíme. Olivy zlejeme a nakrájame na menšie kúsky.

Chrumkavé kúsky mäsa Chrumkavé kúsky mäsa Vaše

Ak máte chuť na rezeň, no nechce sa vám vyprážať, tak treba rozohriať rúru a šupnúť ich tam. Je to jednoduchšie, rýchlejšie (keďže môžete zároveň upiecť aj zemiaky) a aj o niečo zdravšie :3 Viac na: www.facebook.com/whiskitmixit

Bravčová podbrušinka plnená lečom s klobásou (fotorecept) Bravčová podbrušinka plnená lečom s klobásou (fotorecept) Vaše

Dnešný sviatočný deň som chcela potešiť lahodnou podbrušinkou, ktorú som teraz urobila podľa sezóny, takže s lečom...do leča som nakrájala domácu neúdenú klobásku, ktorá dodala tejto plnke šmrnc...obed bol veľmi pochválený...

Krkovička pečená na zelenine a na Kláštornom bielom víne cuvée (fotorecept) Krkovička pečená na zelenine a na Kláštornom bielom víne cuvée (fotorecept) Vaše

Mám rada pohodlné varenie v nedeľu. Krkovičku pokrájanú na hrubšie rezne som nevyklepala, položila som ju na lôžko z miešanej zeleniny, ktorú som osolila a okorenila čerstvo mletým čiernym korením, posypala rozmarínom, aj zeleninu, všetko som preliala Kláštorným bielym vínom cuvée, domácim vývarom, olejom a upiekla. Zelenina bola zároveň vynikajúcou prílohou. Inšpirovala som sa francúzskou kuchyňou, ponúkam recept.

Cesnakové šampiňóny (fotorecept) Cesnakové šampiňóny (fotorecept) Vaše

Cesnak je zdraviu prospesny, velmi vela pouzivam cesnak a cibulu, su aj taki ktori cesnaku zazlievaju jeho charakteristicky zapach. Cesnak ma dezinfekcne ucinky jeto ,, licitel,, na hladinu cholesterolu v krvi, znizuje krvny tlak a chrani pred infekciami. Cesnak si pestujem, do zeme davam koncom oktobra zacatkom novembra v juni ho vyberam zo zeme, je nadherny. Z cesnaku si robim aj sirup, ktory ma liecive ucinky.

Zemiaky s tofu Zemiaky s tofu Vaše

Stara ludova mudrost hovori ,, Ludia odjakziva vedia, zemiaky sa neprejedia ,,. :-)

Kuracie inšpirované Šuei-ču-žou (fotorecept) Kuracie inšpirované Šuei-ču-žou (fotorecept) Vaše

Prišiel mi mailom recept, tak som skúsila s menšími úpravami, takže sa netvárim, že je to originál, ale dobré rady sú vítané.

Raciovka - žemľovka nežemľovka (fotorecept) Raciovka - žemľovka nežemľovka (fotorecept) Vaše

Kto by nepoznal chutnú žemľovku? Aj ja ju mám rada, ale rožky som nahradila racio chlebíkmi a výsledok? Veď vyskúšajte.

Bravčové rebierko s ružičkovým kelom (fotorecept) Bravčové rebierko s ružičkovým kelom (fotorecept) Vaše

Dnešný obed som pripravila z domáceho rebierka na ružičkovom keli...veľmi chutný obed..

Cestoviny so syrovo-šampiňónovou omáčkou Cestoviny so syrovo-šampiňónovou omáčkou Vaše

Dnes u nás ,takýto rýchly a výborny obed.

Pikantná šošovica so zemiakmi (fotorecept) Pikantná šošovica so zemiakmi (fotorecept) Vaše

Tento recept je taký chutný a zdravý jesenný "eintopf", môže byť ako samostatné hlavné jedlo alebo príloha či v malom množstve ako teplé predjedlo. Recept pridávam pre milovníkov strukovín na pikantný spôsob.

Hokkaidovo-hlivový guláš Hokkaidovo-hlivový guláš Vaše

Mám peknú zásobu tejto tekvice, tak sa ju učím pripravovať na rôzne spôsoby a hlavne ma baví vymýšľať z nej nové recepty.

Dusené kráľovské trúby (fotorecept) Dusené kráľovské trúby (fotorecept) Vaše

V obchode som „zakopol“ o mne neznámy druh húb, ktorý ma zaujal svojim tvarom. Predávali ho pod názvom „King Trumpet Mushroom“. V preklade „Kráľovské trúby“. Keď to môže jesť kráľ, tak to nemôže byť zlé. Keď to môže jesť kráľ, tak to môžeme jesť aj my. Čo môžeme! Musíme! Svoju vznešenú krajšiu ½ od prvej chvíle, čo som jej začal „kurizovať“ nazývam vznešenou kráľovnou a mňa oddávna prezývali „Kráľ guľášov, perkeltov a paprikášov“. Uznajte, že tieto huby, asi druh hlív, musel ozdobiť aj náš stôl!

Pivový bravčový rezeň Pivový bravčový rezeň Vaše

Veľmi chutná klasika...

Jemný jelení biftek (fotopostup) Jemný jelení biftek (fotopostup) Vaše

Dnes pridávam recept ktorí považujem za naj...delikatesu z receptov divej zvery. Používam sviečkovú z jelenice. Robím jeden recept na dva spôsoby, manžel rád na hrianke a ja opečiem ako príloha mi postačí kvasená kapusta a čerstvý chleba. Chuť sa opísať nedá, písala by som ódy :-D .

Cestoviny s nivovou omáčkou a kuracinou (fotorecept) Cestoviny s nivovou omáčkou a kuracinou (fotorecept) Vaše

Tento recept som si vymyslela sama. Máme radi cestovinu, aj nivu a samozrejme aj mäso. Ale mäso nemusíme vôbec použiť, alebo miesto mäsa dáme syr TOFU. Jedlo je výborné aj za studena.

«1 2 ...687 »
Aktuálne súťaže

Rebríček TOP nápadov mesiaca august 2014
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci august.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca august 2014
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci august.

SÚŤAŽ: Láska na karí + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Súťaž o lístky do kina a voucher na indickú večeru.

Súťaž na september o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Aj v septembri hľadáme najlepší recept. Vyhlasujeme súťaž o a najobľúbenejší recept v 2 kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).


Denný súhrn receptov Novinka!

« August
September 2014
1234567
891011121314
15161718192021
22 23 24 25 26 27 28
29 30

TOP recepty
Magazín

Varecha 39/2014: Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.

Ako zatočiť so stresom, únavou aj akné jednou ranou?
- Inzercia -
Podľa oficiálnych správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) má človek čeliaci nárokom všedného dňa stály nedostatok vitamínu C.

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a na kyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 39/2014: Jablková kuchárka Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.


TOPlist