Kuracie mäso


Kuracie mäso - recepty:

«1 2 ...159 »
Zapečené kuracie prsia s feta syrom Zapečené kuracie prsia s feta syrom Vaše

Rýchly jednoduchý a chutný recept.

Kuracie stehná so zeleninou vo woku (fotorecept) Kuracie stehná so zeleninou vo woku (fotorecept) Vaše

Dnes bolo zase 36 stupňov. Človeku sa nechce ani hýbať. Preto som si dnes spravila tento rýchly obed.

Burritos (fotorecept) Burritos (fotorecept) Vaše

Ak niekto má rád pikantné jedlo určite si na tomto pochutí :)

Svieže kuracie prsia s cherry paradajkami Svieže kuracie prsia s cherry paradajkami Vaše

Kuracie prsia sa dajú pripraviť na mnoho spôsobov, dá sa s nimi experimentovať a vymýšľať nové a nové recepty. Nedávno som rozmýšľala ako docieliť ešte jemnejšiu, šťavnatejšiu a chutnejšiu chuť kuracieho mäska a vzniklo z toho toto.

Penne s brokolicovou omáčkou a kuracím mäsom Penne s brokolicovou omáčkou a kuracím mäsom Vaše

Keď chcete pripraviť na obed či večeru niečo rýchle, jednoduché a zároveň chutné, cestoviny sú tou správnou voľbou. Tentokrát som pripravila penne s brokolicovou omáčkou, ktorej základnými zložkami okrem brokolice sú smotana a syr. K tomu grilované kuracie kúsky a super jedlo je na svete.

Kuracie prsia v omáčke z pesta Kuracie prsia v omáčke z pesta Vaše

Pesto si pripravime podla tohoto receptu: Koriandrové pesto

Plnená roláda z kuracích pŕs s citrónovou omáčkou (fotorecept) Plnená roláda z kuracích pŕs s citrónovou omáčkou (fotorecept) Vaše

Veľmi jednoduchá roláda z kuracích pŕs s chutnou plnkou zo žemle, údenej slaniny, údeného syra a pažítky, doplnená osviežujúcou korenenenou citrónovou omáčkou, príprava je jednoduchá a nenáročná.

Osviežujúci letný šalát Osviežujúci letný šalát Vaše

Zdravé a chutné jedlo, ktoré vám dodá energiu potrebnú v horúcich letných mesiacoch.

Gyros v tortile (fotorecept) Gyros v tortile (fotorecept) Vaše

Recept inšpirovaný Gréckom, aj keď trošku netradične, pretože namiesto chleba pita som použila pšeničné tortily. Ak rovnako milujete Grécko, verím, že vám tento recept pripomenie chvíle strávené v tejto krásnej krajine rovnako ako mne.

Kurací mix balíček à la Slávkův pytlík (fotorecept) Kurací mix balíček à la Slávkův pytlík (fotorecept) Vaše

Jéé, Ferko přijel, uděláme si týden východoslovenské kuchyně!!! Aj keď ma čakal týždeň s vareškou, vždy som sa potešil tomuto zvolaniu mojej milovanej švagrinky Naděnky. Stála vo dverách Večerky „U Blašků“ a celá Kunčina videla rodinné zvítanie. Poklady zo Zvolenskej Slatiny (bryndza, ovčí syr, kozia aj kravská hrudka a inšô) a „Hoffmann_kvapky z Vihodu“ išli na stôl. My sme si vždy mali, hlavne pri jedle, čo povedať. Boli sme si vzácni a teraz pokračujeme vďaka Skype. Dôkazom je aj tento rcp.

Moja slovenská čína Moja slovenská čína Vaše

V prvom rade som si kuracie prsia umyla, očistila od nežiadúcich častí a nakrájala na menšie kocky. V nádobe som si zmiešala 1 lyžicu oleja, sójovú omáčku, čína korenie, soľ, červenú mletú papriku, vegetu a pár kvapiek worchestrovej omáčky. Túto zmes som si premiešala a pridala k nej nakrájané kuracie mäsko, opäť som všetko spolu premiešala. Nádobu som uzavrela a dala odstáť do chladničky na pár hodín (3-4).

Ciabatta s Bajkalom Ciabatta s Bajkalom Vaše

Komerčný recept od šéfkuchára Mareka Orta

Cestoviny s kuracími prsiami a brokolicou Cestoviny s kuracími prsiami a brokolicou Vaše

Možno to nevyzerá najlepšie ale je to výborné !!! Kuracie prsia si osolíme, okoreníme čiernym korením a korením na kura a z prudka opražíme na panvici s olivovým olejom z oboch strán. Medzitým dáme do osolenej vriacej vody ružičky brokolice a odstavíme (bude akurát ani surová ani rozvarená). Potom ju ešte rozdelíme na menšie kúsky a hotovú kuracinu si nakrájame na drobné kúsky. Do hlbokej panvice si dáme olivový olej a na plátky nakrájaný cesnak, necháme ho trošku opražiť nie aby zhorel len nech začne pekne voňať . Potom vlejeme trocha vývaru z brokolice a necháme zovrieť. Pridáme sladkú smotanu a vytláčací syr. Necháme prejsť varom a pridáme nakrájanú kuracinu a brokolicu na záver tam postrúhame goudu poriadne zamiešame varíme už len 3 minútky. Omáčkou polejeme cestoviny a môžeme jesť.

Kuracie závitky Saltimbocca Kuracie závitky Saltimbocca Vaše

Ide o recept z talianskej kuchyne, tentokrát sú to závitky z kuracích pŕs, jednoduchý a chutný recept, rýchlo hotový, výraz - slovmné spojenie Salt im bocca /tiež Salt in bocca/ znamená v preklade Skok do pusy.

Kuracie na cukete s pečenou cuketou Kuracie na cukete s pečenou cuketou Vaše

A opäť nám rastú cukety, máme ich požehnane a tak využívam túto výbornú zeleninu a pridávam ju do všetkého, kde sa len dá. Dnes som spravila kuracie prsia na cukete, mrkve a hrášku. A k tomu som upiekla cuketové kúsky, vynikajúce. Obed bol rýchlo spravený a veľmi chutný.

Vyprážané kuracie prsia plnené marhuľami (fotorecept) Vyprážané kuracie prsia plnené marhuľami (fotorecept) Vaše

Veľmi ľahký obed s kuracími prsiami , ktoré som naplnila čerstvými marhuľami a strúhaným syrom..podávala som s opekanými zemiakmi a paradajkovým šalátom..

«1 2 ...159 »
Aktuálne súťaže

Najlepšie nápady mesiaca júl 2015
Na stránke Napady.Pravda.sk prebieha každý mesiac súťaž o najzaujímavejší nápad. Pozrite si, aké nápady sa vám páčili v júli.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca júl 2015
Ponúkame Vám prehľad najobľúbenejších sladkých i nesladkých receptov v mesiaci júl na Varecha.sk.

Súťaž na august o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Aj v auguste súťažíme o najobľúbenejší recept v kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).

Súťaž na august o najlepší nápad, návod či fotopostup
Zapojte sa aj v auguste do našej súťaže o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady a vyhrajte.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Júl
August 2015
12
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

TOP recepty
Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist